HORTEX
Fasola szparagowa zielona cięta mrożona
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
bez pozostałości pestycydów*
Produkt polski
3 minuty i gotowe, tylko podgrzej
wysoka zawartość błonnika
*Produkowana na Kujawach Fasolka jest bez pozostałości pestycydów. To wszystko dzięki inicjatywom agroekologicznycm, które rozwijamy z naszymi partnerami
fasolka szparagowa żółta
Produkt może zawierać seler.
wysoka zawartość błonnika
Kraj pochodzenia | Polska |
Waga brutto 412
Fasola szparagowa zielona cięta mrożona
Fasola szparagowa żółta cała mrożona
Fasolka szparagowa zielona cała mrożona
Fasolka szparagowa żółta cała mrożona
Fasolka szparagowa zielona cięta mrożona
Fasolka zielona szparagowa mrożona
Kiełki fasoli mung
Kukurydza Złocista BIO
Kukurydza złocista
Kukurydza złocista z czerwoną fasolą
Kukurydza złocista z groszkiem
Kukurydza złocista (2x85g)
Kukurydza złocista
Kukurydza złocista z groszkiem
Kukurydza złocista z czerwoną fasolą
Groszek zielony mrożony
Fasolka szparagowa zielona cała mrożona
Fasolka szparagowa zielona cięta mrożona
Groszek konserwowy tradycyjny
Groszek konserwowy drobny
Pieczarki marynowane tradycyjne
Zupa krem z dyni
Dla zachowania jakości i zasad bezpieczeństwa żywienia, przygotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Upewnij się, że produkt jest odpowiednio podgrzany, tak jak zalecamy. Przed przyrządzeniem przechowuj produkt w zamrażarce.
Chronić przed rozmrożeniem! Produkt rozmrożony nie nadaje się do powtórnego zamrożenia! Sposób przechowywania pod warunkiem nieprzerwania łańcucha chłodniczego: w temperaturze 0°C- +3°C: 24 godziny, w temperaturze -18°C najlepiej spożyć przed końcem: data wydrukowana na opakowaniu obok kodu kreskowego.
ul. Puławska 303, 02-785 Warszawa
Bonduelle Polska S.A., ul. Puławska 303, 02-785 Warszawa infolinia 0 801 372 032 Opłata jak za jedną jednostkę taryfikacyjną www.bonduelle.com.pl
Bonduelle
Marka | Bonduelle |
Podmarka Już przygotowane na parze
Green Dot
Wstęga Möbiusa
Ciesz się smakiem i jakością warzyw, które przygotujesz zaledwie w 4 minuty. Pozwala na to wyjątkowa innowacja Bonduelle „Już przygotowane na parze". Bonduelle Gwarantuje: fasolka z tego opakowania została zebrana, przygotowana na parze i zamrożona w ciągu jednego dnia! Znak „Bez pozostałości pestycydów" oznacza, że każda partia naszej Fasolki zielonej jest przebadana w akredytowanych labolatoriach zewnętrznych, gdzie wyrafinowany jest brak pozostałości 480 cząsteczek różnych pestycydów (w limitach ilościowych <0,01 mg/kg). Więcej na www.bonduelle.pl
Bonduelle Zobowiązuje się do zrównoważonego rolnictwa!
Więcej przepisów znajdziesz na warzywneinspiracje.pl.
Przepis prosto na talerz! Fasolka w sosie pomidorowym Składniki (na 4 porcje): - 1 opakowanie Fasolki szparagowej żółtej Bonduelle „Już przygotowanie na parze" - 2 średnie pomidory - 1 cebula - 3-4 ząbku czosnku - oliwa z oliwek - natka pietruszki, sól, pieprz do smaku Na oliwie podsmaż cebulę pokrojoną w piórka i posiekany czosnek. Dodaj obranego ze skóry i pokrojonego w kosteczkę pomidora i podsmażaj jeszcze chwilę, aby pomidor odparował i utworzył się sos. Dodaj Fasolkę szparagowo żółtą Bonduelle „Już przygotowane no porze" oraz przyprawy do smaku. Chwila i gotowe! Posyp posiekaną natką pietruszki i podawaj no ciepło. Fasolki nie musisz już gotować, Bonduelle zrobił to zo Ciebie na parze.
Produkt polski, Kraj pochodzenia: Polska
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.