PRIMAVIKA
Gołąbki wegetariańskie z kaszą gryczaną, soczewicą i siemieniem lnianym bezglutenowe
Najniższa cena: 11,79 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Nietuzinkowy d*ner a la baranina z samych roślin.
Produkt rozmrożony - nie zamrażać ponownie
woda, białko grochu 33%, olej rzepakowy, błonniki ( grochowy, bambusowy), aromaty naturalne, aromaty, sól, barwnik: karmel, witamina B12
Gołąbki wegetariańskie z kaszą gryczaną, soczewicą i siemieniem lnianym bezglutenowe
Najniższa cena: 11,79 zł
Szpinak Serowy Sznycel
Najniższa cena: 12,59 zł
Gołąbki wegetariańskie z ryżem naturalnym bezglutenowe
Najniższa cena: 11,79 zł
Wegańskie pierogi z malinami
Cena przed obniżką: 21,99 zł
Pizza warzywna z grillowaną papryką i pesto
Bezmięsny gyros ziołowo-czosnkowy
Bezmięsny kebab słodkie chilli
W stylu meksykańskim z ciecierzycą
Polska fasolka po bretońsku
Roślinny doner a la baranina
Kaszetka z zieloną fasolką
Placki ziemniaczane
Indyjska fasolka curry
Sajgonki z warzywami
Chilli sin carne z ryżem
Warzywne Burrito z ryżem
Warzywne risotto z patelni
Warzywne Danie Chińskie z ryżem
Pizza BBQ z dynią i jalapeno
Biryani ryż w stylu indyjskim z czerwonym sosem
Kaszetka z orkiszem
Pulpeciki w sosie pomidorowo-cebulowym z ryżem
Fasola w sosie pomidorowym bezglutenowa
Meksykańskie chili sin carne
Grzybowy strogonow z boczniakami i pieczarkami (wegański)
Flaczki z boczniaków (wegańskie)
Roladki z nadzieniem warzywnym w sosie pomidorowym z ryżem
Kurczak roślinny klasyk
Kurczak roślinny curry
Kurczak roślinny gyros
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C
Produkt gotowy do spożycia po obróbce termicznej. Spożyć w ciągu 24 godzin po otwarciu opakowania. Sposób przygotowania: smaż 3-4 minuty na rozgrzanym oleju. Zastosowanie: kebab, doner, dania z makaronem, ryżem, wrapy, kanapki, sałatki, pizza, sosy.
ul. Geodetów 33, 05-200 Wołomin