PRIMAVIKA
Fasola w sosie pomidorowym bezglutenowa
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Fasola jest świetnym źródłem białka dla osób stosujących dietę wegańską, wegetariańską czy odkwaszającą organizm. Warto wspomnieć, że posiada właściwości zasadotwórcze. Skutecznie neutralizuje nadmierną zawartość kwasów powstałych wskutek spożywania przetworzonej żywności. Działa wzmacniająco w przypadku wyczerpania psychicznego i fizycznego, rekonwalescencji i niedożywienia. Jest bogata w potas, wapń, a w przeciwieństwie do grochu nie zawiera sodu ? warto wprowadzić ją do diety w przypadku nadciśnienia. Oprócz tego jest bogatym źródłem witamin z grupy B, a szczególnie witaminy B1, czyli tiaminy, która działa przeciwdepresyjnie, poprawia pamięć i zdolność logicznego myślenia.
Fasola w sosie pomidorowym bezglutenowa
Indyjska fasolka curry
Fasolka w sosie pomidorowym
Tahini naturalne
Paprykarz wegetariański z kaszą jaglaną bezglutenowy
Tahini jasne (pasta sezamowa)
Pasta orzechowa bez soli i cukru
Pasta orzechowa
... migdałowe prażone
... z nerkowców prażone
Pasztet pomidorowy z cieciorką bezglutenowy
Smalczyk wegetariański
Gołąbki wegetariańskie z kaszą gryczaną, soczewicą i siemieniem lnianym bezglutenowe
Gołąbki wegetariańskie z ryżem naturalnym bezglutenowe
Orzechowe 100% orzeszków arachidowych
Orzechowe crunchy 100% orzeszków arachidowych
Pasta orzechowa bez dodatku soli i cukru
BIO buraczki "Pychotka"