PROSTE HISTORIE VEGAN
Pizza warzywna z grillowaną papryką i pesto
Cena przed obniżką: 12,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Roladki z nadzieniem warzywnym w sosie pomidorowym z ryżem. Roladki to jedno z najpopularniejszych dań w Polsce. Ich wegańska wersja z warzywnym, pełnym naturalnego błonnika nadzieniem świetnie komponuje się z ryżem i aromatycznym sosem pomidorowym, stanowiąc pożywne i pełnowartościowe danie dla każdego. Produkt sterylizowany.
Skadniki: ryż gotowany - 39% (woda, ryż (33%), sól, olej rzepakowy); roladki 36% (woda, błonniki (ziemniaczany, kukurydziany), białko roślinne (w tym sojowe i grochu), skrobia ziemniaczana, marchew, seler, por, pasternak, koncentrat pomidorowy, cebula, olej rzepakowy, przyprawy, sól, cukier, glukoza, ekstrakty przypraw, naturalny aromat, cebula suszona); sos – 25% (przecier pomidorowy 47%, pomidory 15%, śmietanka wegańska (mleczko kokosowe 79% (woda, ekstrakt z kokosa), tłuszcz kokosowy 15,6%, mąka tapiokowa, białka bobu, substancja zagęszczająca: pektyny, wegańskie kultury bakterii), woda, cebula, olej rzepakowy, sól, cukier, skrobia kukurydziana, czosnek, przyprawy, oregano).
Pizza warzywna z grillowaną papryką i pesto
Cena przed obniżką: 12,99 zł
W stylu meksykańskim z ciecierzycą
Cena przed obniżką: 9,99 zł
Pizza BBQ z dynią i jalapeno
Cena przed obniżką: 12,99 zł
Kaszetka z zieloną fasolką
Cena przed obniżką: 13,99 zł
Kaszetka z bulgurem
Najniższa cena: 14,75 zł
Bigos z grzybami (wegetariański) BIO
Najniższa cena: 22,99 zł
Danie orientalne z kuskusem perłowym i ciecierzycą
Najniższa cena: 9,99 zł
Sajgonki z warzywami
Fasola w sosie pomidorowym bezglutenowa
Roślinny doner a la baranina
Bezmięsny gyros ziołowo-czosnkowy
Bezmięsny kebab słodkie chilli
Meksykańskie chili sin carne
Polska fasolka po bretońsku
Gołąbki wegetariańskie z ryżem naturalnym bezglutenowe
Gołąbki wegetariańskie z kaszą gryczaną, soczewicą i siemieniem lnianym bezglutenowe
Danie instant z sosem Japoński klasyczny
Teksańska fasolka cayenne
Warzywne Burrito z ryżem
Warzywne Danie Chińskie z ryżem
Warzywne risotto z patelni
Placki ziemniaczane
Flaczki z boczniaków (wegańskie)
Kaszetka z komosą ryżową
Danie instant z sosem Japońskie curry
Kaszetka z orkiszem
Wegańskie pierogi z malinami
Gołąbki z warzywami w sosie pomidorowym
Gołąbki z warzywami w sosie grzybowym
Grzybowy strogonow z boczniakami i pieczarkami (wegański)
Indyjska fasolka curry
Chilli sin carne z ryżem
Pulpeciki w sosie pomidorowo-cebulowym z ryżem
Biryani ryż w stylu indyjskim z czerwonym sosem
Tofu curry z kokosem (wegańskie)
Roladki z nadzieniem warzywnym w sosie pomidorowym z ryżem
Hummus Premium
Hummus Premium z suszonymi pomidorami
Plastry wegańskie z oliwkami
Plastry wegańskie z czosnkiem niedźwiedzim
Pasta warzywna z ciecierzycą
Gołąbki z warzywami w sosie pomidorowym
Gołąbki z warzywami w sosie grzybowym
Chilli sin carne z ryżem
Pulpeciki w sosie pomidorowo-cebulowym z ryżem
Biryani ryż w stylu indyjskim z czerwonym sosem
Hummus Premium z czarnuszką
Pasta z cukinii z suszonymi pomidorami
Smalczyk z fasoli z jabłkiem
Przechowywać w temperaturze 1 – 25 º C .
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć ciągu 24 godzin