FROSTA
Warzywa do piekarnika ziemniaki cukinia marchew
Cena przed obniżką: 7,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mieszanka na patelnię i do sałatek. Połączenie warzyw – zielonej fasolki, pomidorów, papryki, kukurydzy i cebuli z kaszą – jęczmienna i orkiszową. Gotowa już w 6 min po podgrzaniu, ale można ją również wzbogacić ulubionymi dodatkami i przyprawami. Po wystudzeniu może służyć jako baza do sałatek – wystarczy dodać świeże warzywa i sos.
mix na patelnię i do sałatek
idealna proporcja kaszy i warzyw
kasza jęczmienna, kasza orkiszowa, zielona fasolka szparagowa, czerwona papryka, kukurydza, pomidory, cebula
6 minut i gotowe
źródło błonnika pokarmowego
fasolka szparagowa zielona 25%
gotowana kasza jęczmienna (woda, kasza jęczmienna) 25%
gotowana kasza z pszenicy orkisz (woda, kasza z pszenicy orkisz) 15%
pomidory 10%
papryka czerwona 10%
kukurydza 10%
cebula 5%
Produkt może zawierać seler.
źródło błonnika pokarmowego
Wymiar liczbowy 400
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Zgrzewane |
g
polski
Warzywa do piekarnika ziemniaki cukinia marchew
Cena przed obniżką: 7,99 zł
Warzywa na patelnię klasyczne
Cena przed obniżką: 7,99 zł
Warzywa na patelnię w stylu Azjatyckim
Cena przed obniżką: 6,99 zł
Warzywa na patelnię ulubione
Cena przed obniżką: 7,49 zł
Warzywa do piekarnika kalafior fasola marchew
Cena przed obniżką: 7,55 zł
Mieszanka chińska mrożona
Szpinak z sosem śmietankowym mrożony
Warzywa na patelnię Italian style mix
Warzywa na patelnię Mexican style mix
Warzywa na patelnię wok mix
Warzywa na patelnię w koperkiem i pietruszką
Zupa z fasolką szparagową żółtą mrożona
Warzywa na patelnię orientalne
Warzywa na patelnię klasyczne
Warzywa na patelnię po włosku
Warzywa na patelnię po hiszpańsku
Warzywa na patelnię po polsku
Warzywa na patelnię po meksykańsku
Zupa botwinka mrożona
Warzywne risotto z patelni
Warzywne Danie Chińskie z ryżem
Kaszetka z batatami
Kaszetka z jarmużem
W stylu meksykańskim z ciecierzycą
Paluszki warzywne
Burgery z batata i marchewki mrożone
Burgery z kalafiora i brokuła mrożone
Burgery ze szpinaku z bazylią mrożone
Makaron z grochu z warzywami
Komosa ryżowa z warzywami
Kaszetka z zieloną fasolką
Danie gotowe meksykańskie
Danie gotowe chińskie
Sałatka jarzynowa mrożona
Falafel z cieciorki i kukurydzy
Bakłażany grillowane
Trio warzyw grillowanych
Danie gotowe włoskie
Kiełki fasoli mung
Kukurydza Złocista BIO
Kukurydza złocista
Kukurydza złocista z czerwoną fasolą
Kukurydza złocista z groszkiem
Kukurydza złocista (2x85g)
Kukurydza złocista
Kukurydza złocista z groszkiem
Kukurydza złocista z czerwoną fasolą
Groszek zielony mrożony
Fasolka szparagowa zielona cała mrożona
Fasolka szparagowa żółta cała mrożona
Fasolka szparagowa zielona cięta mrożona
Groszek konserwowy tradycyjny
Groszek konserwowy drobny
Pieczarki marynowane tradycyjne
Sposób przygotowania Podgrzewaj na patelni z dodatkiem tłuszczu przez 6 min lub w mikrofali przez 7 min (800 W).
Sposób przechowywania w temperaturze 0°-+3°C - 24 godziny, w temperaturze -18°C lub niższej - do daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu. Chronić przed rozmrożeniem! Produkt rozmrożony nie nadaje się do powtórnego zamrożenia! Przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18°C
Chronić przed rozmrożeniem. Produkt rozmrożony nie nadaje się do powtórnego zamrożenia. Pod warunkiem nieprzerwania łańcucha chłodniczego: w temperaturze 0°С - +3°С: 24 godziny; w temperaturze - 18°С najlepiej spożyć przed końcem: data wydrukowana na opakowaniu. Numer partii nadrukowany na opakowaniu.
ul. Puławska 303 02-785 Warszawa
Bonduelle Polska S.A. ul. Puławska 303 02-785 Warszawa
Bonduelle
Marka | Bonduelle |
Green Dot
Wyjątkowa kompozycja warzyw, kaszy jęczmiennej i orkiszowej. Idealne proporcje składników, które dobraliśmy specjalnie dla Ciebie. Wystarczy podgrzewać mieszankę na patelni przez 6 min i danie gotowe!
Spróbuj także Kaszetka z dynią
Propozycje podania: Sałatka z pomidorami i rukolą Podgrzać mieszankę z solą i pieprzem zgodnie z instrukcją na opakowaniu, wystudzić, przykryć folią spożywczą i schować do lodówki. Wymieszać z rukolą i pokrojonymi pomidorkami koktajlowymi (ok. 150 g). Polać sosem z oliwy, miodu, musztardy, octu winnego. Posypać płatkami parmezanu. Kasza z boczkiem i warzywami Podgrzać mieszankę, przyprawić solą i pieprzem. Boczek (150-200 g) pokroić w kostkę, podsmażyć, dodać do kaszy z warzywami. Dodać 2 łyżki gęstej śmietany lub jogurtu. Posypać natką pietruszki. Dla zachowania jakości i zasad bezpieczeństwa żywienia, przygotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Upewnij się, że produkt jest odpowiednio podgrzany, tak jak zalecamy. Przed przyrządzeniem przechowuj produkt w zamrażarce.