PRYMAT
Liście laurowe suszone
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Liść laurowy marki Prymat to składnik, który jest wręcz obowiązkowy w każdej kuchni. To przyprawa o charakterystycznym smaku. Zawarte w ich składzie olejki eteryczne sprawiają, że liście laurowe doskonale nadają się zarówno do podkreślenia smaku zup, mięs, sosów i wielu innych potraw.
Liście laurowe pozyskuje się z drzewa laurowego. Oprócz zastosowania w kuchni mają również właściwości prozdrowotne. Wywar z liści może być stosowany na przykład jako środek oczyszczający organizm z toksyn.
Potrawy, z którymi rewelacyjnie komponują się liście laurowe to między innymi:
u nas 6 g bez zmian
pełne aromatu zioła i przyprawy
Produkt może zawierać: jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, gorczycę, seler i orzeszki ziemne.
Wymiar liczbowy 6
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Country of Origin | Poland |
Typ | Saszetka |
Waga brutto 11
g
Liście laurowe suszone
Liście laurowe
Liście laurowe BIO
Liść laurowy suszony XL
Liście laurowe
Majeranek suszony XL
Najniższa cena: 3,49 zł
Kwas cytrynowy XXL
Najniższa cena: 3,39 zł
Przyprawa do kebabu i gyrosa XXL
Najniższa cena: 2,99 zł
Cukier ze skórką cytryny (do ciast i deserów)
Najniższa cena: 1,59 zł
28% taniej
Cukier z wanilią do ciast i deserów
Najniższa cena: 3,49 zł
Cukier z cynamonem (do ciast i deserów)
Najniższa cena: 1,59 zł
28% taniej
Żelatyna wieprzowa
Najniższa cena: 2,19 zł
Marynata w płynie szlachecka
Najniższa cena: 1,99 zł
32% taniej
Wanilia - laska
Najniższa cena: 14,99 zł
7% taniej
Marynata w płynie pikatna
Najniższa cena: 1,99 zł
32% taniej
Oregano suszone
Zioła prowansalskie
Pieprz czarny ziarnisty
Pieprz czarny mielony
Papryka słodka mielona XL
Cynamon mielony
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska
Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska, Tel.: +48/32/47 33 833, www.prymatgroup.pl
Prymat
Marka | Prymat |
Warto wiedzieć: Liść laurowy ma korzenny, lekko gorzki smak. To jedno z najpopularniejszych ziół w kuchni i w duecie z zielem angielskim podstawa wielu dań. Pasuje do: - bigosu - rosołu - barszczu czerwonego - sosów mięsnych Nietypowe zastosowanie: Warto użyć go do peklowania mięs oraz marynowania grzybów i warzyw.
Tysiące przepisów znajdziesz na: DoradcaSmaku.pl
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów