KAMIS
Liście laurowe
Najniższa cena: 1,75 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Liść laurowy suszony Prymat to najlepszej jakości produkt służący przygotowaniu wybornych, idealnie skomponowanych dań. Suszony liść laurowy charakteryzuje się bardzo przyjemnym smakiem i korzenno-gorzkim zapachem. Z jednej strony to sztandarowa przyprawa potraw kuchni polskiej: bigosów, zup, gulaszy, z drugiej doskonale pasuje do dań kuchni hinduskiej.
dużo się opłaca! XL
pełne aromatu zioła i przyprawy
Produkt może zawierać: jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, gorczycę, seler i orzeszki ziemne.
Liść laurowy suszony
Produkt może zawierać: jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, gorczycę, seler i orzeszki ziemne
Wymiar liczbowy 15
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Saszetka |
g
Liście laurowe
Najniższa cena: 1,75 zł
Liście laurowe BIO
Liście laurowe suszone
Liść laurowy suszony XL
Liście laurowe
Przyprawa do kebabu i gyrosa
Najniższa cena: 1,59 zł
Suszone pomidory z czosnkiem i bazylią
Najniższa cena: 1,99 zł
Curry
Najniższa cena: 1,59 zł
Przyprawa do kurczaka
Najniższa cena: 1,49 zł
Przyprawa do mięsa mielonego
Najniższa cena: 1,49 zł
Sos sałatkowy grecki (ziołowo-czosnkowy)
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej
Najniższa cena: 1,59 zł
Przyprawa do kuchni meksykańskiej
Najniższa cena: 1,59 zł
Tzatziki - czosnkowa przyprawa do sosu
Najniższa cena: 1,59 zł
Przyprawa do kurczaka pikantna
Najniższa cena: 1,59 zł
Przyprawa do ryb z nutą cytryny
Najniższa cena: 1,59 zł
Przyprawa do ziemniaków
Najniższa cena: 1,59 zł
Przyprawa do kotleta schabowego z natką pietruszki
Najniższa cena: 1,79 zł
Przyprawa do indyka i dań z drobiu
Najniższa cena: 1,59 zł
Przyprawa do ryb i owoców morza
Najniższa cena: 1,59 zł
Przyprawa do kurczaka orientalna
Najniższa cena: 1,59 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska
Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska, Tel.: +48/32/47 33 833 www.prymatgroup.pl
Prymat
Marka | Prymat |
Warto wiedzieć: Liść laurowy ma korzenny, lekko gorzki smak. To jedno z najpopularniejszych ziół w kuchni i w duecie z zielem angielskim podstawa wielu dań. Pasuje do: - bigosu - rosołu - barszczu czerwonego - sosów mięsnych Nietypowe zastosowanie: Warto użyć go do peklowania mięs oraz marynowania grzybów i warzyw.
Tysiące przepisów znajdziesz na: DoradcaSmaku.pl