PRYMAT
Liście laurowe suszone
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Zbierane z krzewu wawrzynu szlachetnego, suszone liście laurowe posiadają delikatny, lekko pikantny smak. Dbamy, by w procesie suszenia nasze liście nie straciły smaku, koloru i wyjątkowego aromatu. Przed dodaniem do potrawy, porwij lub zgnieć listki i uwolnij intensywny smak przyprawy. Zanim podasz danie, wyjmij resztki listków lub użyj całych do dekoracji.
zbierane ręcznie dla zachowania naturalnego kształtu
Może zawierać gorczycę, jaja, mleko, seler, soję, zboża zawierające gluten.
Suszone liście krzewu wawrzynu, olejki eteryczne
Wymiar liczbowy 5
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Saszetka |
g
Średnia miara (e)
Liście laurowe suszone
Liście laurowe
Liście laurowe BIO
Liść laurowy suszony XL
Liście laurowe
Przyprawa do kurczaka złocista
Przyprawa do gyrosa
Musztarda francuska (lekko ostra)
Musztarda z cebulką prażoną i szalotką (łagodna)
Najniższa cena: 5,99 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Chrupiący schabowy - panierka klasyczna
Najniższa cena: 5,25 zł
Musztarda miodowa (łagodna)
Musztarda Smoky BBQ (słodko-dymna)
Musztarda stołowa (łagodna)
Najniższa cena: 3,65 zł
Chrupiący kurczak - panierka serowa
Najniższa cena: 3,99 zł
Sos sałatkowy francuski
Najniższa cena: 1,75 zł
Chrupiący kurczak - panierka czosnkowa
Najniższa cena: 3,99 zł
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Najniższa cena: 1,59 zł
Sos sałatkowy grecki
Najniższa cena: 1,75 zł
Nuggetsy - panierka klasyczna
Najniższa cena: 3,99 zł
Musztarda staropolska (lekko ostra)
Najniższa cena: 4,99 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Soljanka rybna Przygotowanie 15 min Gotowanie 35 min Porcje 6 Składniki: 1 duża cebula pokrojona w kostkę 300 g ziemniaków pokrojonych w grubą kostkę ½ pęczka włoszczyzny pokrojonej w plastry 50 g masła 1,2 l gorącej wody 5 liści laurowych Kamis 1 puszka krojonych pomidorów 3 duże ogórki kiszone pokrojone w plasterki 500 g filetów z ryb słodkowodnych pokrojonych w kawałki (np. sandacza) 1 łyżka koperku suszonego Kamis 2 łyżki suszonych pomidorów z oliwkami Kamis sól, pieprz do smaku 1. Cebulę, ziemniaki i włoszczyznę podsmaż na maśle, podlej wodą, dodaj liście laurowe, gotuj ok. 20 min. 2. Dodaj pomidory, ogórki, kawałki ryb, koper, suszone pomidory, gotuj jeszcze 15 min, dopraw do smaku pieprzem i solą. 3. Możesz podawać z kwaśną śmietaną i plastrem cytryny.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów