ITA-SAN
Makaron Ramen
Najniższa cena: 3,49 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
naturalnie bezglutenowy
mąka ryżowa 99,7%
sól
Wymiar liczbowy 200
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Wietnam |
Typ | Torebka |
Waga brutto 214
g
Makaron Ramen
Najniższa cena: 3,49 zł
Makaron ryżowy (5 mm) bezglutenowy
Makaron ryżowy vermicelli bezglutenowy
Makaron ryżowy (10 mm) bezglutenowy
Makaron ryżowy (7 mm) bezglutenowy
Makaron ryżowy (5 mm)
Makaron ryżowy (1 mm)
Makaron ryżowy (3 mm)
Makaron ryżowy vermicelli bezglutenowy
Makaron ryżowy wstążki bezglutenowy
Makaron ryżowy (krajanka) bezglutenowy BIO
Makaron ryżowy razowy z dynią i imbirem bezglutenowy BIO
Trawa cytrynowa (suszona)
Najniższa cena: 8,79 zł
Mleczko kokosowe (tł. 5-7%)
Mleczko kokosowe BIO (tł. 17-19%)
Mleczko kokosowe BIO (tł. 5-7%)
Makaron ryżowy (5 mm) bezglutenowy
Makaron ryżowy vermicelli bezglutenowy
Makaron ryżowy (10 mm) bezglutenowy
Makaron ryżowy (7 mm) bezglutenowy
Olej sezamowy (z prażonego sezamu)
Sos sojowy jasny (naturalnie warzony)
Sos sojowy ciemny (naturalnie warzony)
Sos sojowy jasny (naturalnie warzony)
Makaron pszenny Udon (świeży)
Makaron pszenny (instant)
Makaron pszenny Ramen (świeży)
Pasta Miso ciemna
Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 5-6 minut. Odsącz i przepłucz w zimnej wodzie.
Przechowywać w suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu do końca daty minimalnej trwałości.
Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k., Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska
House of Asia
Marka | House of Asia |
Przepisy na dania kuchni azjatyckiej znajdziesz na: www.houseofasia.pl
Polędwiczki wieprzowe z makaronem Vermicelli i warzywami Składniki - 1/2 opakowania makaronu Vermicelli - 1 słoik warzyw do woka House of Asia - 3 łyżki sosu sojowego ciemnego - 2 łyżki oleju - 150 g polędwiczki wieprzowej, pokrojonej w cienkie plastry - kilka gałązek szczypiorku Przygotowanie 1. Makaron ugotuj zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. 2. Warzywa wypłucz w zimnej wodzie. 3. Na średnim ogniu rozgrzej olej i dodaj mięso. Smaż po 2 minuty z każdej strony. Dodaj warzywa i krótko podsmaż. 4. Dodaj makaron oraz sos sojowy. Wymieszaj i smaż przez 2 minuty. Posyp pokrojonym szczypiorkiem.
Wyprodukowano w Wietnamie.