FARMER
Makaron ryżowy 3mm
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
MAKARON (RYŻOWY) KRAJANKA BEZGLUTENOWY BIO 250 g
wegański i ekologiczny
bez glutenu
100 % ekologiczna mąka ryżowa (bezglutenowa)
Produkt może zawierać soję.
Bezglutenowy
Organiczne
Produkt odpowiedni dla wegan
Wymiar liczbowy 250
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Włochy |
Typ | Torba |
Waga brutto 266
g
Makaron ryżowy 3mm
Makaron ryżowy 5mm
Makaron ryżowy 1mm
Makaron ryżowy (krajanka) bezglutenowy BIO
Najniższa cena: 11,99 zł
Makaron ryżowy (5 mm) bezglutenowy
Makaron ryżowy (10 mm) bezglutenowy
Makaron ryżowy vermicelli bezglutenowy
Makaron ryżowy vermicelli bezglutenowy
Makaron ryżowy wstążki (5 mm) bezglutenowy
Makaron ryżowy wstążki bezglutenowy
Makaron ryżowy razowy z dynią i imbirem bezglutenowy BIO
Makaron z suszonymi warzywami (semolinowy) - motomaniaki BIO
Makaron z suszonymi warzywami dla dzieci (semolinowy) - farma BIO
Przed spożyciem gotować we wrzącej wodzie (średni ogień), zgodnie z czasem podanym w ikonie garnka powyżej (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody). Ugotowany makaron odcedzić i przelać zimną wodą.
Makaron przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym (maksymalnie 25 °C), z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych. Najlepiej spożyć przed końcem: data i numer partii produkcyjnej (nadruk na boku opakowania na folii).
Maks. temp. °C 25
Unijne logo rolnictwa ekologicznego - PL-EKO-07, Rolnictwo spoza UE
Bartolini
Marka | Bartolini |
Podmarka Bez
Unijne logo rolnictwa ekologicznego
Świadomy wybór bezglutenowy wegański ekologiczny produkt z długim terminem - 3 lata od produkcji
Firma Rodzinna
Zastrz. W UPRP. R. 200284