HOUSE OF ASIA
Makaron ryżowy (10 mm) bezglutenowy
Najniższa cena: 6,75 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
bezglutenowy
bez gotowania
makarony Tao Tao najlepiej sprzedające się makarony orientalne w Polsce*
*Tan-Viet za Nielsen - Panel Handlu Detalicznego, Polska, sprzedaż w sztukach, okres VI 2013-V 2014, kategoria: makarony orientalne
mąka ryżowa (93%)
woda
Bezglutenowy
Wymiar liczbowy 200
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Tajlandia |
Typ | Torba |
Waga brutto 222
g
Makaron ryżowy (10 mm) bezglutenowy
Najniższa cena: 6,75 zł
Makaron ryżowy (krajanka) bezglutenowy BIO
Najniższa cena: 11,49 zł
Makaron ryżowy (5 mm) bezglutenowy
Makaron ryżowy vermicelli bezglutenowy
Makaron ryżowy (7 mm) bezglutenowy
Makaron Ramen
Makaron ryżowy (3 mm)
Makaron ryżowy (5 mm)
Makaron ryżowy (1 mm)
Makaron ryżowy vermicelli bezglutenowy
Makaron ryżowy wstążki bezglutenowy
Makaron ryżowy razowy z dynią i imbirem bezglutenowy BIO
Sos sojowy
Makaron sojowy chiński
Makaron włożyć do naczynia i zalać wrzątkiem. Pozostawić pod przykryciem na ok. 3 minuty. Odcedzić.
Doskonały do rosołu, innych zup i sałatek.
Przechowywać w suchym i nienasłonecznionym miejscu.
ul. Marco Polo 9 83-031 Łęgowo, Polska
Wyprodukowano wyłącznie dla: TAN-VIET International S.A. ul. Marco Polo 9 83-031 Łęgowo, Polska www.tan-viet.com.pl
Tao Tao
Marka | Tao Tao |
Makaron ryżowy wstążki Tao Tao to produkt bezglutenowy, który powstaje wyłącznie z mąki ryżowej i wody. Makaron ryżowy wstążki Tao Tao ma delikatny smak, polecany jest do rosołu, innych zup i sałatek. Idealnie sprawdza się jako składnik potrawy Pad Thai oraz innych dań mięsnych i warzywnych prosto z patelni lub woka.
Tao Tao - Harmonia Smaków
Michel Moran Mapa Smaków Więcej przepisów szukaj na: facebook.com/TaoTaoHarmoniaSmakow www.TaoTao.pl
Rosół z makaronem ryżowym wstążki TaoTao dla 4 osób Składniki: 200 g makaronu ryżowego wstążki Tao Tao, 750 g porcjowanego kurczaka, 2 l wody, włoszczyzna, cebula, sól, pieprz, ziele angielskie, natka pietruszki Dla wzbogacenia smaku proponujemy: kilka grzybów Mun Tao Tao, 3-4 suszone śliwki, kawałek świeżego imbiru, 1-2 gwiazdki anyżu. Sposób przyrządzania: Mięso, włoszczyznę pokrojoną w paski, cebulę przekrojoną na pół oraz ziele angielskie wkładamy do garnka i zalewamy wodą. Dla wzbogacenia smaku możemy dodać kilka grzybów Mun moczonych wcześniej w wodzie przez około 15 minut, suszone śliwki, imbir i anyż. Całość zagotowujemy i zbieramy szumowiny z wierzchu wywaru. Następnie gotujemy rosół na minimalnym ogniu około 2 godzin. Mięso wyjmujemy z wywaru, po ostudzeniu kroimy na kawałki. Makaron ryżowy przygotowujemy według instrukcji na opakowaniu. Zalewamy makaron i kawałki mięsa wywarem. Posypujemy posiekaną pietruszką. Smacznego!