HOUSE OF ASIA
Pasta Miso ciemna
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pasta Miso House Of Asia wyprodukowana ze sfermentowanej soi, jest dość słona, dzięki czemu znajduje zastosowanie jako alternatywa dla soli. Pasta sojowa, bardzo popularna w Korei i Japonii, stanowi bazę do przygotowania aromatycznego bulionu, ramenu, a przede wszystkim pysznej zupy miso.
Zupa Miso na pewno przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom potraw azjatyckich. Jest to idealna propozycja na szybki i smaczny obiad. Doskonale rozgrzewa i dodaje energii na dalszą część dnia. Zaspokaja głód, będąc jednocześnie potrawą kojącą kubki smakowe. Dla lepszego smaku można dodać do niej nieco szczypiorku, tofu lub specjalnych alg wakame.
Pasta miso ma ciemnoczerwoną barwę, intensywny aromat i cierpki, słony smak. Dobrze komponuje się z tofu, grzybami, rybami oraz kiszonymi warzywami.
Oryginalny pomysł na pierwsze danie:
Opakowanie 75 g, 5 saszetek
porcja energii
kuchnia japońska
pasta miso 57,7 % (SOJA, woda, słód ryżowy, sól, alkohol etylowy, barwnik: ryboflawiny)
woda
sól
alkohol etylowy
TUŃCZYK bonito w proszku
algi wakame 0,5 %
cukier
wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy
inozynian disodowy
Wymiar liczbowy 75
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Japonia |
Typ | Pudełko |
Waga brutto 90
g
5
5 saszetek
Pasta Miso ciemna
Marokańska z quinoą, batatem i kolendrą Zupy Świata