ALCE NERO
Pesto alla genovese (z bazylii) BIO
Najniższa cena: 17,25 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Sos do makaronu Pesto Genovese ma intensywny smak i aromat. Świetnie sprawdzi się w kuchni każdego miłośnika włoskich potraw. We wnętrzu słoika znajduje się bogactwo aromatów. Sos składa się z aromatycznych, zielonych liści bazylii, bogatych w zdrowe tłuszcze orzechów nerkowca oraz kilku rodzajów serów, które nadają mu smak i fakturę. Dobra oliwa, która jest łącznikiem wszystkich składników, to kolejne doskonałe źródło zdrowego tłuszczu. Makaron z sosem Pestoto niemal błyskawiczny pomysł na smaczny obiad. Sosem Pesto możemy również odmienić kanapki zabierane do szkoły czy pracy. Wystarczy niewielka ilość tego aromatycznego dodatku by kanapka nabrała nowej jakości.
olej słonecznikowy
świeża bazylia 30 %
orzechy nerkowca
ser Parmigiano Reggiano ChNP 5 % (mleko)
błonnik kukurydziany
serwatka w proszku (mleko)
sól
białka mleka
ekstra oliwa z oliwek pierwszego tłoczenia
cukier
ekstrakt z bazylii
naturalne aromaty (mleko)
regulator kwasowości: kwas mlekowy
czosnek
Może zawierać inne orzechy. Bezglutenowy
Bezglutenowy
Wymiar liczbowy 190
Pack | Recyclable |
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Włochy |
Typ | Słoik |
g
Średnia miara (e)
Pesto alla genovese (z bazylii) BIO
Najniższa cena: 17,25 zł
Pesto alla Genovese (z bazylii)
Najniższa cena: 13,99 zł
Pesto Genovese BIO
Najniższa cena: 10,79 zł
Pesto z cukinii BIO
Najniższa cena: 12,99 zł
Pesto zielone BIO
Najniższa cena: 13,35 zł
Pesto zielone
Pesto alla Genovese (z bazylii)
Pesto alla Genovese
Pesto z bazylii
Pesto z bazylią (świeże)
Pesto alla Genovese Vegan (z bazylii)
Pesto alla Genovese
Pesto zielone z bazylii
Pesto alla Genovese
Pesto Rucola
Makaron spaghetti
Makaron spaghettini
Makaron bavette
Makaron gnocchi
Sos pomidorowy Napoletana (z cebulą i ziołami)
Sos pomidorowy Basilico (z dodatkiem bazylii)
Sos pomidorowy Aglio (z czosnkiem, czerwonym winem i ziołami)
Sos pomidorowy Arrabbiata (z ostrą papryką)
Sos pomidorowy Bolognese (z mięsem i warzywami)
Sos pomidorowy Bolognese (bezmięsny)
Sos pomidorowy Toscana (z ziołami)
Sos pomidorowy Ricotta (z serem Ricotta)
Makaron fusili (świderki)
Makaron tagliatelle (wstążka)
Makaron maccheroni (krótkie rurki)
Makaron penne rigate (pióra nacinane)
Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 5 dni.
5
190 ml e
Barilla
Marka | Barilla |
Bazylia ze zrównoważonego rolnictwa. Uprawiane zgodnie ze schematem zrównoważonego rozwoju ISCC Plus. Więcej informacji na cartadelbasilico.com
Barilla to włoska, rodzinna firma spożywcza, która została założona w 1877 roku. Obecnie jesteśmy już międzynarodową Grupą, obecną w ponad 100 krajach. Jesteśmy światowym liderem na rynku makaronów i gotowych sosów w Europie kontynentalnej, produktów piekarniczych we Włoszech i chrupkiego pieczywa w Skandynawii. Grupa Barilla jest uznawana na całym świecie jako symbol włoskiej wiedzy specjalistycznej.
www.barilla.com