ALCE NERO
Pesto alla genovese (z bazylii) BIO
Najniższa cena: 17,25 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Tigullio sos z serem ricotta, truflami i czarnym pieprzem
oleje roślinne (słonecznikowy, oliwa z oliwek, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, oliwa z oliwek z wytłoków, rzepakowy), pieczarki (Agaricus bisporus), ziemniaki, bakłażany, syrop glukozowy, ricotta (6%) (serwatka z mleka, śmietana, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), ser Pecorino Romano DOP, sól, białka mleka, serwatka z mleka w proszku, płatki ziemniaczane, uwodniona suszona czarna trufla letnia (0,48%) (Tuber aestivum), czosnek, regulator kwasowości: kwas mlekowy, błonnik roślinny z bambusa, aromat, pieprz czarny (0,02%)
Może zawierać inne orzechy i jaja.
Pesto alla genovese (z bazylii) BIO
Najniższa cena: 17,25 zł
Pesto czerwone
Najniższa cena: 10,75 zł
Pesto alla Genovese (z bazylii)
Najniższa cena: 13,99 zł
Pesto Genovese BIO
Najniższa cena: 10,79 zł
Pesto Rosso
Najniższa cena: 13,99 zł
Pesto z cukinii BIO
Najniższa cena: 12,99 zł
Pesto zielone BIO
Najniższa cena: 13,35 zł
Pesto zielone
Pesto alla Genovese (z bazylii)
Pesto Rosso
Pesto alla Genovese
Pesto z bazylii
Pesto z bazylią (świeże)
Pesto Pomodori Secchi (z suszonymi pomidorami)
Pesto Rosso
Pesto alla Genovese Vegan (z bazylii)
Pesto alla Genovese
Pesto Calabrese
Pesto z suszonych pomidorów
Pesto z serem ricotta truflami i czarnym pieprzem
Pesto z suszonymi pomidorami i pistacjami
Pesto zielone z bazylii
Pesto alla Genovese
Pesto Rucola
Pesto z suszonymi pomidorami i pistacjami
Sos Cacio e Pepe (na bazie sera owczego Pecorino i czarnego pieprzu)
Sos Ricotta e Pistacchio (na bazie sera ricotta i pistacji)
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni