PRIMO GUSTO
Makaron Spaghetti No 6 - tradycyjne spaghetti
Najniższa cena: 5,19 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Dieta bezglutenowa nie musi oznaczać wykluczenia makaronu. Nasza propozycja to unikalna mieszanka białej i żółtej kukurydzy oraz ryżu, z której produkujemy bezglutenowy makaron Spaghetti, o delikatnym i zrównoważonym smaku. Dzięki temu może on być podstawą wielu ulubionych dań makaronowych dla osób na diecie bezglutenowej, ale nie akceptujących kompromisów w kwestii smaku i konsystencji.
mąka kukurydziana biała (60 %)
mąka kukurydziana żółta (29,5 %)
mąka ryżowa (10 %)
woda
emulgator: mono - i diglicerydy kwasów tłuszczowych pochodzenia roślinnego
PRODUKT BEZGLUTENOWY
Bezglutenowy
Wymiar liczbowy 400
Pack | Recyclable |
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Pudełko |
Waga brutto 419
g
Średnia miara (e)
Makaron Spaghetti No 6 - tradycyjne spaghetti
Najniższa cena: 5,19 zł
Makaron Spaghetti (z semoliny z pszenicy durum)
Najniższa cena: 5,55 zł
Makaron spaghetti
Makaron bavette
Makaron spaghettini
Makaron bucatini (rurka spaghetti)
Makaron spaghetti (100% z pszenicy durum)
Makaron spaghetti BIO
Makaron spaghetti (100% z pszenicy durum)
Makaron spaghetti bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Makaron penne rigate (pióra nacinane)
Makaron fusili (świderki)
Makaron tagliatelle (wstążka)
Pesto alla Genovese (z bazylii)
Makaron spaghetti
Makaron bavette
Makaron spaghettini
Makaron gnocchi
Sos pomidorowy Basilico (z dodatkiem bazylii)
Sos pomidorowy Aglio (z czosnkiem, czerwonym winem i ziołami)
Sos pomidorowy Arrabbiata (z ostrą papryką)
Sos pomidorowy Bolognese (bezmięsny)
Sos pomidorowy Bolognese (z mięsem i warzywami)
Sos pomidorowy Napoletana (z cebulą i ziołami)
Sos pomidorowy Ricotta (z serem Ricotta)
Sos pomidorowy Toscana (z ziołami)
Do 1 litra wody dodać 7 g soli i 100 g makaronu, gotować przez 10 minut mieszając od czasu do czasu. Po ugotowaniu makaron odcedzić i podawać.
Najlepiej spożyć przed: data minimalnej trwałości i numer partii z boku opakowania. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Gotować we wrzątku - Od temperatury otoczenia
Znak przekreślonego kłosa - IT-110-004
Barilla
Marka | Barilla |
Znak przekreślonego kłosa
Dieta bezglutenowa nie musi oznaczać wykluczenia makaronu. Nasza propozycja to unikalna mieszanka białej i żółtej kukurydzy oraz ryżu, z której produkujemy bezglutenowy makaron Spaghetti, o delikatnym i zrównoważonym smaku. Dzięki temu może on być podstawą wielu ulubionych dań makaronowych dla osób na diecie bezglutenowej, ale nie akceptujących kompromisów w kwestii smaku i konsystencji.
Barilla to włoska, rodzinna firma spożywcza, która została założona w 1877 roku. Obecnie jesteśmy już międzynarodową Grupą, obecną w ponad 100 krajach. Jesteśmy światowym liderem na rynku makaronów i gotowych sosów w Europie kontynentalnej, produktów piekarniczych we Włoszech i chrupkiego pieczywa w Skandynawii. Grupa Barilla jest uznawana na całym świecie jako symbol włoskiej wiedzy specjalistycznej.