PRIMO GUSTO
Gnocchi (włoskie kopytka)
Najniższa cena: 8,95 zł
33% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Najwyższej jakości makaron wyprodukowany w 100% z semoliny z pszenicy durum. Może być dodatkiem do zup, omletów oraz wielu innych dań. Swój wyjątkowy smak oraz wartości odżywcze makarony sygnowane znakiem towarowym Barilla biorą jedynie z specjalnie wyselekcjonowanych naturalnych składników pochodzących z najlepszych farm ekologicznych. Dzięki swoim wyjątkowym walorom smakowym oraz delikatnej fakturze makarony Barilla cieszą się niesłabnącym zainteresowaniem ze strony milionów klientów.
semolina z pszenicy durum
woda
Może zawierać soję i gorczycę.
Wymiar liczbowy 500
Whole Packaging | Recyclable |
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Country of Origin | Italy |
Typ | Pudełko |
Waga brutto 518
g
Średnia miara (e)
6
Opakowanie zawiera około 6 porcji po 80 g.
Gnocchi (włoskie kopytka)
Najniższa cena: 8,95 zł
33% taniej
Makaron Orzo Medium - w formie ryżu
Najniższa cena: 5,99 zł
Gnocchi ziemniaczane (świeże)
Najniższa cena: 10,65 zł
Makaron fusilli (świderki)
Najniższa cena: 7,99 zł
Makaron Shirataki udon (z mąki konjac) bezglutenowy
Makaron Trofie (z semoliny z pszenicy durum)
Najniższa cena: 6,49 zł
Makaron w kształcie ryżu
Najniższa cena: 3,99 zł
Makaron Shirataki do woka (z mąki konjac) bezglutenowy
Makaron dla dzieci - Muminki
Najniższa cena: 6,15 zł
Gnocchi (włoskie kopytka) ze szpinakiem
Gnocchi (woskie kopytka) z pomidorami
Makaron bavette
Makaron sprężynki (do Mac&Cheese)
Makaron łazanki (quadretti)
Makaron kolanka ozdobne (creste di gallo)
Makaron gwiazdki
Makaron cavatappi (korkociąg)
Makaron puntine (kuleczki)
Makaron stelline (gwiazdeczki)
Makaron ryżowy vermicelli bezglutenowy
Makaron gniazda wstęgi (nidi tagliatelle)
Makaron casarecce (skrętki)
Makaron linguine
Makaron tagliatelle
Gnocchi ziemniaczane
Makaron ditalini rigati (naparstek) BIO
Tortellini z szynką parmeńską (świeże)
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z szynką i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) ze szpinakiem i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z pomidorami i mozarellą - na patelnię
Ravioli z ricottą i szpinakiem (świeże)
Ravioli z duszonym mięsem (świeże)
Makaron alfabeto - literki (100% z pszenicy durum)
Makaron castellane
Makaron świeży udon
Makaron świeży ramen
Makaron orzo (w kształcie ryżu)
Tortelloni z grzybami (świeże)
Makaron z suszonymi warzywami (semolinowy) - motomaniaki BIO
Gnocchi ryżowe bezglutenowe
Makaron konjac udon BIO
Makaron konjac lasagne BIO
Tortellini z włoską szynką sezonowaną
Tortellini trzykolorowe z włoską szynką sezonowaną
Makaron dla dzieci Psi Patrol - alfabet do zupy
Makaron dla dzieci Psi Patrol - cyferki do zupy
Tortellini z serem ricotta i szpinakiem
Tortellini z serem
Makaron rigatoni (100% z pszenicy durum)
Tortellini z szynką
Tortellini z grzybami
Kluseczki ziemniaczane
Makaron tagliatelle z sepią
Makaron świderki - dla diabetyków
Tortellini z pomidorami i serem
Makaron 6-kolorowy cuorcini (serduszka)
Makaron 6-kolorowy funghetti (grzybki)
Makaron konjac noodle (nudle) bezglutenowy
Makaron konjac spaghetti bezglutenowy
Makaron konjac fettucine (wstążki) bezglutenowy
Makaron spaghetti
Makaron spaghettini
Makaron gnocchi
Makaron fusili (świderki)
Makaron penne rigate (pióra nacinane)
Makaron tagliatelle (wstążka)
Pesto alla Genovese (z bazylii)
Sos pomidorowy Basilico (z dodatkiem bazylii)
Sos pomidorowy Napoletana (z cebulą i ziołami)
Sos pomidorowy Bolognese (z mięsem i warzywami)
Sos pomidorowy Arrabbiata (z ostrą papryką)
Sos pomidorowy Aglio (z czosnkiem, czerwonym winem i ziołami)
Sos pomidorowy Toscana (z ziołami)
Sos pomidorowy Bolognese (bezmięsny)
Sos pomidorowy Ricotta (z serem Ricotta)
Makaron maccheroni (krótkie rurki)
100 g makaronu - 1 litr wody - 7 g soli. Doprowadzić wodę do wrzenia i posolić. Dodać makaron i gotować przez 9 minut, od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i podawać.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Barilla
Marka | Barilla |
Wstęga Möbiusa
Makaron Bavette ma kształt długich, płaskich i wąskich nitek. Ta forma pasty pochodzi z Ligurii, gdzie powietrze pachnie słoną bryzą oceanu i aromatem pysznego jedzenia.
Barilla to włoska, rodzinna firma spożywcza, która została założona w 1877 roku. Obecnie jesteśmy już międzynarodową Grupą, obecną w ponad 100 krajach. Jesteśmy światowym liderem na rynku makaronów i gotowych sosów w Europie kontynentalnej, produktów piekarniczych we Włoszech i chrupkiego pieczywa w Skandynawii. Grupa Barilla jest uznawana na całym świecie jako symbol włoskiej wiedzy specjalistycznej.
www.barilla.com