ŁOWICZ
Sos spaghetti
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Base per bolognese to sos będący bazą do przygotowania prawdziwego, włoskiego sosu Bolognese.
Sos stworzony z myślą o osobach które preferują większą ilość mięsa niż w gotowym i dostępnym w ofercie Barilla sosie Bolognese, a jednocześnie nie mają czasu na kilkugodzinne gotowanie, którego wymaga prawdziwy sos tego rodzaju.
Wystarczy podsmażyć na patelni mięso mielone (wołowe, wieprzowe, cielęce lub mieszane), dolać zawartość słoiczka i danie gotowe. Może zawierać gluten oraz śladowe ilości selera.
bezglutenowy
pulpa pomidorowa 40,9 %
woda
koncentrat pomidorowy 14 %
cebula 12,5 %
olej słonecznikowy
marchew 3,5 %
sól
naturalne aromaty
cukier
bazylia 0,2 %
czosnek
Bezglutenowy
Smaki / Aromaty | Zawiera |
Wymiar liczbowy 400
Słoik | Nadające się do recyklingu |
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Słoik |
g
Średnia miara (e)
Sos spaghetti
Sos boloński
Sos pomidorowy Bolognese (z mięsem i warzywami)
Sos pomidorowy Bolognese (bezmięsny)
Sos do spaghetti z oregano
Sos bolognese z czerwonym winem
Makaron spaghetti bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Najniższa cena: 12,99 zł
Makaron spaghetti
Makaron gnocchi
Makaron bavette
Makaron spaghettini
Makaron penne rigate (pióra nacinane)
Makaron fusili (świderki)
Makaron maccheroni (krótkie rurki)
Makaron tagliatelle (wstążka)
Sos pomidorowy Basilico (z dodatkiem bazylii)
Sos pomidorowy Arrabbiata (z ostrą papryką)
Sos pomidorowy Bolognese (z mięsem i warzywami)
Sos pomidorowy Napoletana (z cebulą i ziołami)
Sos pomidorowy Aglio (z czosnkiem, czerwonym winem i ziołami)
Sos pomidorowy Ricotta (z serem Ricotta)
Sos pomidorowy Toscana (z ziołami)
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni. Najlepiej spożyć przed: na wieczku.
5
Società per Azioni Via Mantova, 166 43122 Parma Italy
400 g e 380 ml e
Barilla G. e R. Fratelli Società per Azioni Via Mantova, 166 43122 Parma Italy
Barilla
Marka | Barilla |
www.barilla.com