BARILLA
Sos pomidorowy Basilico (z dodatkiem bazylii)
Najniższa cena: 9,79 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Sos Aglio czyli sos pomidorowy z czosnkiem, czerwonym winem i ziołami to receptura przywołująca na myśl najlepsze składniki włoskiej kuchni: dojrzałe pomidory, aromatyczny czosnek i zioła. Sos doskonale komponuje się z wieloma formami makaronów takimi jak na przykład Penne Rigate czy Farfalle.
woda
koncentrat pomidorowy 26 %
pulpa pomidorowa 13 %
odtworzona cebula
odtworzony czosnek 3,7 %
czerwone wino 3 %
cukier
sól
oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia
pietruszka 0,45 %
ocet winny
oregano 0,07 %
Bezglutenowy
Bezglutenowy
Wymiar liczbowy 400
Pack | Recyclable |
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Słoik |
Waga brutto 614
g
Średnia miara (e)
Język danych | polski |
Główny język opisu | polski |
Wymagana wysokość na półce135
Wymagana szerokość na półce75
Wymagana głębokość na półce75
Wysokość135
Szerokość75
Głębokość75
Sos pomidorowy Basilico (z dodatkiem bazylii)
Najniższa cena: 9,79 zł
Sos pomidorowy Arrabbiata (z ostrą papryką)
Najniższa cena: 9,79 zł
Sos pomidorowy Aglio (z czosnkiem, czerwonym winem i ziołami)
Najniższa cena: 9,79 zł
Sos pomidorowy Napoletana (z cebulą i ziołami)
Najniższa cena: 9,79 zł
Sos do spaghetti z oregano
Najniższa cena: 6,99 zł
Sos pomidorowy z papryczkami chili
Najniższa cena: 12,75 zł
Passata Rustica (przecier pomidorowy)
Passata basilico (przecier pomidorowy z bazylią)
Sos pomidorowy do pizzy
Passata (przecier pomidorowy)
Sos pomidorowy Toscana (z ziołami)
Sos pomidorowy Ricotta (z serem Ricotta)
Sos spaghetti
Sos chiński
Sos pomidorowy do spaghetti
Passata (sos pomidorowy) w kartoniku
Sos słodko-kwaśny
Sos pomidorowy z przyprawami do pizzy
Sos pomidorowy z serem parmigiano reggiano
Sos pomidorowy z grillowanymi warzywami
Sos pomidorowy z bazylią
Passata (sos pomidorowy)
Passata Rustica z czosnkiem
Passata Rustica (przecier pomidorowy)
Passata Classica
Pulpa pomidorowa BIO
Sos do pizzy
Sos do spaghetti bolognese
Sos pomidorowy z warzywami BIO
Sos pomidorowy Arrabbiata BIO
Sos do makaronu z pieczarkami
Sos pomidorowy dla dzieci bezglutenowy
Passata pomidorowa BIO
Sos pomidorowy z przyprawami do pizzy
Sos spaghetti
Sos pomidorowy z oliwkami i kaparami
Sos pomidorowy Arrabiata
Sos pomidorowy z oliwkami i czosnkiem
Sos pomidorowy z serem mascarpone
Sos pomidorowy z bazylią
Makaron spaghetti
Najniższa cena: 5,99 zł
17% taniej
Sos pomidorowy Basilico (z dodatkiem bazylii)
Najniższa cena: 9,79 zł
Pesto alla Genovese (z bazylii)
Najniższa cena: 13,99 zł
Sos pomidorowy Arrabbiata (z ostrą papryką)
Najniższa cena: 9,79 zł
Sos pomidorowy Napoletana (z cebulą i ziołami)
Najniższa cena: 9,79 zł
Pesto Rosso
Najniższa cena: 13,99 zł
Pesto Pomodori Secchi (z suszonymi pomidorami)
Najniższa cena: 13,99 zł
Pesto Rucola
Najniższa cena: 13,99 zł
Pesto Ricotta e Noci (z serem ricotta i orzechami)
Najniższa cena: 18,99 zł
Pesto Basilico e Pistacchio (z bazylią i pistacjami)
Najniższa cena: 18,99 zł
Pesto Peperoncino
Najniższa cena: 18,99 zł
Makaron bavette
Makaron gnocchi
Makaron spaghettini
Sos pomidorowy Bolognese (z mięsem i warzywami)
Sos pomidorowy Bolognese (bezmięsny)
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni. Najlepiej spożyć przed: Patrz wieczko.
5
Società per Azioni Via Mantova, 166 43122 Parma Italy
375 ml e
Barilla G. e R. Fratelli Società per Azioni Via Mantova, 166 43122 Parma Italy
Barilla
Marka | Barilla |
100% włoskich pomidorów w połączeniu z czosnkiem i ziołami - idealny, prosty i aromatyczny sos gotowy do spożycia lub baza do sosów mięsnych. Jak wszystkie inne sosy Barilla, również i ten produkowany jest bez dodatku konserwantów i barwników Oprócz czosnku, znajduje się w nim pietruszka i oregano, które dają mu niepowtarzalny charakter.
Barilla to włoska, rodzinna firma spożywcza, która została założona w 1877 roku. Obecnie jesteśmy już międzynarodową Grupą, obecną w ponad 100 krajach. Jesteśmy światowym liderem na rynku makaronów i gotowych sosów w Europie kontynentalnej, produktów piekarniczych we Włoszech i chrupkiego pieczywa w Skandynawii. Grupa Barilla jest uznawana na całym świecie jako symbol włoskiej wiedzy specjalistycznej.
www.barilla.com
Podgrzać sos na małej patelni mieszając od czasu do czasu, po podgrzaniu dodać do świeżo ugotowanego, odcedzonego, gorącego makaronu i dokładnie wymieszać. Najlepiej smakuje w proporcjach: 100 g sosu na 100 g suchego makaronu.
Nazwa funkcjonalnaSos pomidorowy z czosnkiem, czerwonym winem i ziołami
WariantAglio