CIRIO
Sos pomidorowy do pizzy
Najniższa cena: 5,79 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Sos do spaghetti z oregano.
Sos pomidorowy z oregano. Produkt pasteryzowany.
Składniki: pomidory (153 g pomidorów użyto do wyprodukowania 100 g produktu), cebula 10%, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, przecier jabłkowy, olej rzepakowy, skrobia modyfikowana kukurydziana, sól, substancja zagęszczająca – guma guar, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, zioła [w tym oregano (0,15%)], przyprawy, ekstrakt czosnku.
'Produkt może zawierać seler.
Sos pomidorowy do pizzy
Najniższa cena: 5,79 zł
Sos spaghetti
Najniższa cena: 7,99 zł
Sos słodko-kwaśny
Najniższa cena: 7,99 zł
Passata
Najniższa cena: 6,99 zł
Passata (sos pomidorowy) w kartoniku
Najniższa cena: 6,99 zł
Passata pomidorowa BIO
Sos do makaronu z pieczarkami
Najniższa cena: 8,75 zł
Passata Rustica (przecier pomidorowy)
Najniższa cena: 13,05 zł
Passata Classica
Najniższa cena: 9,59 zł
Sos chiński
Najniższa cena: 6,99 zł
Sos do spaghetti z oregano
Najniższa cena: 6,79 zł
Sos pomidorowy z warzywami BIO
Pulpa pomidorowa BIO
Sos spaghetti
Najniższa cena: 9,75 zł
Passata basilico (przecier pomidorowy z bazylią)
Sos pomidorowy do spaghetti
Sos pomidorowy z serem parmigiano reggiano
Sos pomidorowy z przyprawami do pizzy
Sos pomidorowy z bazylią
Sos pomidorowy z grillowanymi warzywami
Sos pomidorowy Basilico (z dodatkiem bazylii)
Sos pomidorowy Arrabbiata (z ostrą papryką)
Sos pomidorowy Napoletana (z cebulą i ziołami)
Sos pomidorowy Aglio (z czosnkiem, czerwonym winem i ziołami)
Sos pomidorowy Ricotta (z serem Ricotta)
Sos pomidorowy Toscana (z ziołami)
Passata Rustica z czosnkiem
Passata Rustica (przecier pomidorowy)
Sos do pizzy
Passata pomidorowa BIO
Sos pomidorowy z serem ricotta
Sos do spaghetti bolognese
Sos pomidorowy z przyprawami do pizzy
Flaczki po zamojsku
Najniższa cena: 9,49 zł
Fasolka po bretońsku z kiełbasą
Najniższa cena: 8,15 zł
Strogonow
Najniższa cena: 9,99 zł
Sos meksykański
Najniższa cena: 6,79 zł
Flaczki w rosole
Gołąbki w sosie pomidorowym
Klopsiki w sosie koperkowym
Pulpety w sosie pomidorowym
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 48 godzin.
Zawartość opakowania przełożyć do garnka. Podgrzewać od czasu do czasu mieszając. Podawać na ciepło z dodatkiem makaronu.