FROSTA
Chickensy chrupiące kotleciki z kurczaka mrożone
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Produkt głęboko mrożony wyprodukowany na bazie ciasta z mąki pszennej, uformowany w charakterystyczny sposób, nadziewany surowym farszem wieprzowym.
55 % farszu
8 minut i gotowe
kuchnie świata
mąka pszenna
mięso wieprzowe 22 %
mięso wołowe 22 %
woda
cebula
olej rzepakowy
sól
gluten pszenny
pasteryzowane jaja płynne
przyprawy
drożdże
Alergeny występujące w zakładzie: mleko, gluten, jaja, gorczyca, soja.
mąka pszenna, mięso wieprzowe 22%, mięso wołowe 22%, woda, cebula, olej rzepakowy, sól, gluten, pszenny, pasteryzowane jaja płynne, przyprawy, drożdże
Wymiar liczbowy 450
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Woreczek |
Waga brutto 462
g
Wrzuć do żółtego pojemnika
Chickensy chrupiące kotleciki z kurczaka mrożone
Pyzy z mięsem mrożone
Ziemniaki z kurczakiem mrożone
Kurczak z ryżem po meksykańsku mrożony
Pielmieni wieprzowo-wołowe
Danie z kurczakiem w stylu gyros mrożone
Chicken Paella danie z kurczakiem po hiszpańsku mrożone
Kartacze z mięsem
Danie gotowe a la gyros
Gyoza z kurczakiem i warzywami
Mrożony burger wołowy Facon Bouchere
Mrożony burger wołowy Classic
Mrożony burger wołowy Facon Bouchere
Pyzy z mięsem mrożone
Pierogi domowe z mięsem mrożone
Pierogi domowe ruskie mrożone
Pierogi domowe z serem mrożone
Knedle domowe ze śliwkami mrożone
Knedle w truskawkami mrożone
Gnocchi ziemniaczane mrożone
Kartacze z mięsem mrożone
Uszka z kapustą i grzybami mrożone
Kopytka domowe mrożone
Naleśniki z serem mrożone
Pierogi z kapustą i grzybami mrożone
Kluski leniwe z serem mrożone
Kluski śląskie z dziurką mrożone
Uszka z mięsem mrożone
1. Wrzuć pojedynczo zamrożone pielmieni do 3 l posolonego wrzątku. 2. Przemieszaj kilkukrotnie do ponownego zawrzenia wody, a następnie gotuj na wolnym ogniu przez 8 minut. 3. Po ugotowaniu wyjmij pielmieni za pomocą łyżki cedzakowej. I podawaj tak, jak lubisz.
Spróbujesz, pokochasz Pielmieni najczęściej jada się obficie posypane świeżo mielonym pieprzem, z dodatkiem śmietany z kilkoma kroplami octu. Aby poczuć ich prawdziwy smak, powinno się je wkładać do buzi w całości.
Warunki przechowywania: -6°C: 1 tydzień. -12°C: 1 miesiąc. -18°C: do daty minimalnej trwałości. Po rozmrożeniu nie nadaje się do ponownego zamrożenia.
JAWO
Marka | Jawo |
JAWO Ślimak, ślimak pokaż rogi, dam ci sera na pierogi...
Opakowanie nie zawiera BPA
Wyprodukowano w Polsce