FROSTA
Danie z kurczakiem w stylu gyros mrożone
Cena przed obniżką: 13,49 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pyzy z dodatkiem mięsnego farszu - porcja dla 2-3 osób.
miękkie, sprężyste ciasto
polskie mięso i ziemniaki
ciasto: ziemniaki (51 %), skrobia ziemniaczana, woda, suszone ziemniaki (8 %), mąka pszenna, sól
nadzienie: mięso wieprzowe (34 %), mięso wołowe (11 %), cebula smażona (cebula, olej rzepakowy, mąka pszenna, sól), woda, warzywa (marchew, seler, por, korzeń pietruszki, pasternak), tłuszcz wieprzowy, cebula, błonnik pszenny, sól, czosnek, majeranek, pieprz czarny, papryka, koper, kurkuma
Zawartość nadzienia: 20 %
Mogą zawierać soję i mleko.
Wymiar liczbowy 450
Torba | Nadające się do recyklingu |
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torba |
Waga brutto 461
g
Średnia miara (e)
Dbaj o naturę!
Wrzuć do żółtego pojemnika
2
Opakowanie 450 g zawiera 2 sugerowane porcje produktu.
Danie z kurczakiem w stylu gyros mrożone
Cena przed obniżką: 13,49 zł
Kurczak z ryżem po meksykańsku mrożony
Cena przed obniżką: 13,49 zł
Pyzy z mięsem mrożone
Chickensy chrupiące kotleciki z kurczaka mrożone
Chicken Paella danie z kurczakiem po hiszpańsku mrożone
Pielmieni wieprzowo-wołowe
Danie gotowe a la gyros
Ziemniaki z kurczakiem mrożone
Kartacze z mięsem
Gyoza z kurczakiem i warzywami
Słodkie truskawki
Cena przed obniżką: 11,99 zł
Owoce na kompot domowy
Cena przed obniżką: 11,99 zł
Soczyste wiśnie bez pestek
Cena przed obniżką: 13,99 zł
Cząstki ziemniaczane ze skórką
Cena przed obniżką: 7,59 zł
Pierogi z serem
Cena przed obniżką: 9,89 zł
Kartofle ze skórką grubo ciosane
Cena przed obniżką: 9,69 zł
Zapiekanka Margerita
Cena przed obniżką: 5,79 zł
Zupa krem z zielonych warzyw
Cena przed obniżką: 8,99 zł
Knedle ze śliwką mrożone
Cena przed obniżką: 8,49 zł
Pierogi z mięsem
Cena przed obniżką: 11,49 zł
Mieszanka chińska
Cena przed obniżką: 9,99 zł
Zupa pomidorowa z ryżem
Cena przed obniżką: 9,49 zł
Pierogi z owocami
Cena przed obniżką: 8,79 zł
Zupa węgierska pikantna
Cena przed obniżką: 8,29 zł
Zapiekanka kebab
Cena przed obniżką: 5,45 zł
Knedle z jagodami
Cena przed obniżką: 9,99 zł
1. Zamrożone pyzy wyjmij z opakowania i wrzuć do około 3 litrów wrzącej, osolonej wody. Następnie pyzy delikatnie przemieszaj, aby nie przylegały do dna. 2. Od chwili kiedy pyzy zaczną wypływać na powierzchnię wody, gotuj je przez około 5 - 7 minut. 3. Ugotowane pyzy wyjmij z wody i podaj je tak jak lubisz. Możesz polać sosem lub tłuszczem z dodatkiem smażonej cebuli lub innych warzyw.
Gotowy do spożycia po obróbce cieplnej.
Warunki przechowywania: - w temperaturze -6 °C: 1 tydzień - w temperaturze -12 °C: 1 miesiąc - w temperaturze poniżej -18 °C: do końca daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu. Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia.
ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska
Iglotex SA ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska tel. (+48) 58 582 42 59 fax (+48) 58 582 43 81 www.iglotex.pl
Proste Historie
Marka | Iglotex |
Marka | Proste Historie |
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Wstęga Möbiusa
Rodzima kuchnia jest prosta i pyszna, a pyzy z mięsem są jednym z kultowych dań. Mięciutkie kuleczki z polskich ziemniaków z farszem wieprzowo–wołowym, włoszczyzną i przyprawami to bardzo smakowita propozycja na drugie danie. Łatwe w przygotowaniu pyzy będą smakować każdemu, kto ceni proste i niezapomniane smaki!
Proste Historie to gotowanie z kilku składników połączonych w pyszne domowe danie. Prostymi Historiami dzielimy się codziennie przy wspólnym stole. Poznaj jedną z nich. Przygotuj 3-daniowy obiad Proste Historie to wiele produktów i smacznych pomysłów na wspaniały obiad. 1. zupa 2. drugie danie 3. deser
Te i wiele innych przepisów znajdziesz na: prostehistorie.com.pl facebook.com/prostehistorie infolinia 801 801 188 Opłata zgodna z taryfą Twojego operatora.
Pyzy z mięsem dają wiele możliwości. Możesz przyrządzić je tak jak zwykle albo zupełnie inaczej. Pyzy z mięsem w winnym sosie cebulowym Ugotuj pyzy i podaj z sosem z cebuli, kiełbasy i czerwonego wina. Smażone pyzy z musem chrzanowo-jabłkowym Przekrój przyrządzone pyzy, podsmaż na chrupiąco i nałóż na nie sos z jabłek i chrzanu. Kolejny pomysł? Podaj pyzy z okrasą z wędzonej słoniny lub boczku.