FROSTA
Chickensy chrupiące kotleciki z kurczaka mrożone
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Japońskie pierogi z kurczakiem i warzywami. Gotuj na parze lub przygotuj na patelni. Produkt głęboko mrożony.
warzywa 37% (kapusta 28%, cebula, czosnek niedźwiedzi, szczypior)
mąka pszenna
mięso z kurczaka 19%
woda
skóry z kurczaka
bułka tarta (maka pszenna, sól, drożdże)
sól
czosnek granulowany
gluten pszenny
wzmacniacze smaku (E621, E631)
sos sojowy (woda, soja, pszenica, sól)
olej sezamowy
skrobia ziemniaczana
imbir mielony
Alergeny, w tym zboża zawierające gluten, zaznaczone pogrubioną czcionką.
Produkt może zawierać jaja oraz skorupiaki.
Wymiar liczbowy 600
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Zgrzewane |
Waga brutto 632
g
30
angielski
francuski
włoski
polski
portugalski
hiszpański
Chickensy chrupiące kotleciki z kurczaka mrożone
Pyzy z mięsem mrożone
Ziemniaki z kurczakiem mrożone
Kurczak z ryżem po meksykańsku mrożony
Pielmieni wieprzowo-wołowe
Danie z kurczakiem w stylu gyros mrożone
Chicken Paella danie z kurczakiem po hiszpańsku mrożone
Kartacze z mięsem
Danie gotowe a la gyros
Gyoza z kurczakiem i warzywami
Mrożony burger wołowy Facon Bouchere
Mrożony burger wołowy Classic
Mrożony burger wołowy Facon Bouchere
Dla uzyskania najlepszego rezultatu przygotuj danie z produktu mrożonego.
Smażyć w głębokim tłuszczu(Od postaci zamrożonej):Na głębokim oleju - smaż gyozę w temperaturze 170°C-180°C przez ok. 2,5 minuty.
Gotować we wrzątku(Od postaci zamrożonej):Gotowanie - gotuj gyozę przez ok. 3,5 minuty w lekko wrzącej wodzie.
Smażyć w płytkim tłuszczu(Od postaci zamrożonej):Na patelni - rozgrzej 1 łyżkę oleju. Ułóż zamrożoną gyozę spodem do rozgrzanej patelni i smaż przez 2 minuty. Następnie wlej 60 ml wody na patelnię. Przykryj pokrywką i gotuj pod przykryciem 2 minuty. Zdejmij pokrywkę i podsmaż jeszcze ok. 1 minutę do momentu odparowania całej wody.
Gotować na parze(Od postaci zamrożonej):Gotowanie na parze - gotuj gyozę na parze w temperaturze 100°C przez ok. 5 minut.
Chronić przed rozmrożeniem. Po rozmrożeniu nie nadaje się do ponownego zamrożenia. Przechowywać w temperaturze *(-6°C): 1 tydzień / **(-12°C): 1 miesiąc / ***(-18°C): do daty minimalnej trwałości. Data minimalnej trwałości podana wzdłuż pionowemu zgrzewu.
Na rozgrzana patelnie wlac 15 ml oleju, zamrozone pierożki smażyć przez 2 minuty, dodać 60 ml wody i dusić 2 minuty pod przykryciem, następnie odkryć i smażyć przez 1 minute do odparowania wody.
Ajinomoto
Marka | Ajinomoto |
Wyprodukowano w Polsce. UE