JAWO
Pyzy z mięsem mrożone
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kluska sląska z dziurka to recznie produkowany tradycyjny produkt, doskonały dodatek do sosów i mięsa
produkt bezglutenowy
bez barwników
7 minut i gotowe
Produkt polski
ziemniaki 67%
skrobia ziemniaczana
pasteryzowane jaja płynne
płatki ziemniaczane 3%
woda
skrobia modyfikowana
Alergeny występujące w zakładzie: jaja, mleko, gorczyca, soja. Bezglutenowy.
Bezglutenowy
Barwniki | Nie zawiera |
Wymiar liczbowy 450
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Torebka |
Waga brutto 492
g
Wrzuć do żółtego pojemnika
polski
Pyzy z mięsem mrożone
Pielmieni wieprzowo-wołowe
Pierogi domowe z mięsem mrożone
Pierogi domowe ruskie mrożone
Pierogi domowe z serem mrożone
Knedle domowe ze śliwkami mrożone
Knedle w truskawkami mrożone
Gnocchi ziemniaczane mrożone
Kartacze z mięsem mrożone
Uszka z kapustą i grzybami mrożone
Kopytka domowe mrożone
Naleśniki z serem mrożone
Pierogi z kapustą i grzybami mrożone
Kluski leniwe z serem mrożone
Uszka z mięsem mrożone
1. Wrzuć pojedynczo zamrożone kluski do 3 l posolonego wrzątku. 2. Nie przerywaj wrzenia i nie mieszaj. Od momentu wypłynięcia klusek na powierzchnię gotuj na wolnym ogniu 7 minut. 3. Po ugotowaniu wyjmij kluski za pomocą łyżki cedzakowej. I podawaj tak, jak lubisz.
Spróbujesz, pokochasz Tradycyjny świąteczny obiad na Śląsku to kluski śląskie z dziurką polane sosem, z roladą mięsną i modrą kapustą.
Warunki przechowywania: -6°C: 1 tydzień. -12°C: 1 miesiąc. -18°C: do daty minimalnej trwałości. Po rozmrożeniu nie nadaje się do ponownego zamrożenia.
Kluski wrzucić do wrzątku, po wypłynięciu gotować na wolnym ogniu 7 min.
Znak przekreślonego kłosa - PL-100-004 Informacja dla osób chorych na cukrzycę: zawartość wymienników w 100 g produktu: WW 3,4; WBT 0,1.
Jawo
Marka | Jawo |
Znak przekreślonego kłosa
Jawo Ślimak, ślimak pokaż rogi, dam ci sera na pierogi...
Opakowanie nie zawiera BPA
Produkt polski. Wyprodukowano w Polsce.