JAWO
Pyzy z mięsem mrożone
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
ręcznie robione
bez substancji konserwujących
10 minut i gotowe
Produkt polski
mąka pszenna
woda
mięso wieprzowe 19 %
mięso wołowe 8,5 %
białko sojowe
cebula
olej rzepakowy
sól
przyprawy (zawierają gorczycę)
błonnik pszenny bezglutenowy
suszone warzywa (marchew, pietruszka, por, cebula)
Alergeny występujące w zakładzie: gluten, jaja, mleko, gorczyca, soja.
konserwanty | Nie zawiera |
Wymiar liczbowy 450
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Torebka |
Waga brutto 470
g
Wrzuć do żółtego pojemnika
angielski
niemiecki
polski
Pyzy z mięsem mrożone
Pielmieni wieprzowo-wołowe
Pierogi domowe ruskie mrożone
Pierogi domowe z serem mrożone
Knedle domowe ze śliwkami mrożone
Knedle w truskawkami mrożone
Gnocchi ziemniaczane mrożone
Kartacze z mięsem mrożone
Uszka z kapustą i grzybami mrożone
Kopytka domowe mrożone
Naleśniki z serem mrożone
Pierogi z kapustą i grzybami mrożone
Kluski leniwe z serem mrożone
Kluski śląskie z dziurką mrożone
Uszka z mięsem mrożone
1. Wrzuć pojedynczo zamrożone pierogi do 3 l posolonego wrzątku. 2. Gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut, delikatnie przemieszaj w połowie czasu gotowania. 3. Po ugotowaniu wyjmij pierogi za pomocą łyżki cedzakowej. I podawaj tak, jak lubisz.
Spróbujesz, pokochasz W tradycyjny sposób ugotowane i lekko ostudzone pierogi możesz podsmażyć na patelni z obu stron po 3 minuty.
Warunki przechowywania: -6°C: 1 tydzień. -12°C: 1 miesiąc. -18°C: do daty minimalnej trwałości. Po rozmrożeniu nie nadaje się do ponownego zamrożenia.
Informacja dla osób chorych na cukrzycę: zawartość wymienników w 100 g produktu: WW 2,4; WBT 1,8.
Jawo
Marka | Jawo |
Uwaga! Produkt jest wykonany ręcznie i może się nieznacznie różnić wielkością i kształtem.
Jawo Ślimak, ślimak pokaż rogi, dam ci sera na pierogi...
Opakowanie nie zawiera BPA
Produkt polski. Wyprodukowano w Polsce.