GRANORO
Makaron pełnoziarnisty spaghetti BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Sposób gotowania: Do gotującej się wody powoli włożyć makaron, aż się cały zanurzy.
Gotować na wolnym ogniu 4-5 minut.
Następnie odcedzić i przelać zimną wodą.
Składniki pochądzące z upraw ekologicznych, objete certyfikatem kontroli EKO SKAL 001178.
mąka z ryżu brązowego, woda (produkty rolnictwa ekologicznego, objęte certyfikatem kontroli EKO SKAL 001178)
Makaron pełnoziarnisty spaghetti BIO
Makaron spaghetti BIO
Makaron ryżowy spaghetti bezglutenowy BIO
Makaron z ryżu brązowego bezglutenowy BIO
Makaron proteinowy spaghetti (z soi i czerwonej fasoli adżuki) bezglutenowy BIO
Makaron gryczany z batatami bezglutenowy BIO
Mleczko kokosowe BIO (tł. 22%)
Makaron ryżowy razowy z dynią i imbirem bezglutenowy BIO