DROSED
Filet z piersi kurczaka pieczony
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
So Food Kurczak po chińsku to doskonała propozycja, która zachwyci różnorodnością smaków i aromatów kuchni chińskiej. Danie pełne wyrafinowanego smaku, to danie z pewnością zadowoli zarówno miłośników kuchni azjatyckiej.
Idealne rozwiązanie, gdy nie ma czasu na przygotowanie posiłku. Dania So Food są bowiem gotowe już w 3 minuty. Sekretem naszych produktów są najlepsze składniki i specjalny proces przygotowania, dzięki któremu pozostają one pyszne i świeże.
Dania So Food wyróżniają się indywidualnym, oryginalnym smakiem, który jest kwintesencją kuchni azjatyckiej.
Główne zalety dań gotowych So Food:
• danie gotowe już w 3 minuty
• porcja idealna dla 2 osoby
• nie wymaga przechowywania w lodówce
• zapewniamy jakość przez długi czas, dzięki wysokiej temperaturze utrwalania termicznego
Sos z warzywami i grzybami mun 75% [woda, warzywa 18% w sosie (cebula, papryka 5% w sosie, marchew 5% w sosie por), cukier, pędy bambusa, koncentrat pomidorowy, skrobia modyfikowana, grzyby mun 1,2% w sosie, ocet spirytusowy, sos sojowy (woda, soja, sól, mąka pszenna, cukier), olej rzepakowy, sól, przyprawy, aromaty (zawierają mleko), ekstrakt drożdżowy, suszone warzywa (marchew, pietruszka nać), suszony koncentrat cytryny, koncentrat suszonej cebuli, przeciwutleniacz - izoaskorbinian sodu]; mięso z kurczaka 25%.
Produkt może zawierać: seler, gorczycę, jaja.
Filet z piersi kurczaka pieczony
Polędwiczki z kurczaka panierowane
Polędwiczka panierowana
Kebab z kurczaka
Nuggetsy z piersi kurczaka
Kebab z kurczaka gyros
Nuggetsy z kurczaka
Polędwiczki z piersi kurczaka panierowane łagodne
Polędwiczki z piersi kurczaka panierowane pikantne
Hamburger drobiowy Classic
Filety z piersi kurczaka panierowane
Nuggetsy z kurczaka w tempurze
Zapiekanka extra looong z Kurczakiem
Tortilla z mięsem i warzywami
Kurczak po azjatycku z makaronem
Shoarma z cheddar
Shoarma ostra
Noga z kurczaka pieczona
Chicken Bites
Skrzydełka pieczone w marynacie klasycznej
burrito z kurczakiem
Polędwica z Indyka z sosem Borówkowym
Skrzydła pikantne
Skrzydła łagodne
Skrzydełka z kurczaka panierowane pikantne
Burger z kurczaka
Burger z kurczaka z serem
Kurczak po chińsku w warzywnym sosie z grzybami mun
Kurczak po tajsku w kokosowym sosie z trawą cytrynową
Kurczak po indyjsku w pomidorowo-maślanym sosie
Chicken Cashew Nuts z ryżem jaśminowym kurczakiem i sosem
Pad Thai z kurczakiem
Skrzydełka pieczone piwoszki
Tajski kurczak z ryżem i warzywami
Satay Curry z ryżem jaśminowym z kurczakiem i sosem
Kurczak w czerwonym curry z ryżem
Kurczak w ziołach prowansalskich z ziemniakami
Podudzie kurze w sosie mango z jalapeno
Gulasz wieprzowy a'la strogonow z kaszą gryczaną
Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem
Kurczak w sosie śródziemnomorskim z makaronem
Kurczak w sosie tikka masala z ryżem
Kurczak po azjatycku z makaronem
Kurczak w czerwonym curry z ryżem
Kurczak curry po indyjsku z ryżem
Gołąbki wegetariańskie w sosie pomidorowym
Kurczak po tajsku w kokosowym sosie z trawą cytrynową
Kurczak po indyjsku w pomidorowo-maślanym sosie
Chili con carne z ryżem (pikantne)
Kurczak po meksykańsku z ryżem
W kuchence mikrofalowej (800 W): zawartość opakowania przełóż do naczynia żaroodpornego i podgrzewaj przez 2-3 minuty. Na patelni, w garnku: przełóż zawartość opakowania do garnka i podgrzewaj 4-5 minut od czasu do czasu mieszając.