APETINA
Ser typu śródziemnomorskiego z chilli w oleju (kostki)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ser solankowy typu śródziemnomorskiego o kremowej konsystencji i łagodnym słonym smaku bez laktozy. Produkt w praktycznym bloczku, łatwy do pokrojenia w plastry lub kawałki. Idealny składnik ciepłych i zimnych potraw.
mleko pasteryzowane, regulator kwasowości: lakton kwasu glukonowego, sól, enzym laktaza, enzym kogulujący: podpuszczka mikrobiologiczna
bez laktozy
Ser typu śródziemnomorskiego z chilli w oleju (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego z zielonym pesto w oleju (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego z suszonymi pomidorami w oleju (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego z ziołami i przyprawami w oleju (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego z zielonymi oliwkami i czosnkiem w oleju (kostki)
Ser Fellada 30%
Ser biały do sałatek bez laktozy
Ser Mozzarella tarty
Ser tarty Red Cheddar
Ser tarty Cheddar z Mozarellą
Ser typu śródziemnomorskiego z chilli w oleju (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego z zielonym pesto w oleju (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego z suszonymi pomidorami w oleju (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego z zielonymi oliwkami i czosnkiem w oleju (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego z ziołami i przyprawami w oleju (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego w zalewie solankowej (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego z czerwoną papryką i chilli w zalewie solankowej (kostki)
Serek kremowy z pesto i rukolą
Serek kremowy z pomidorami i bazylią
Serek kremowy z papają i curry
Serek kremowy jalapeno
Serek kremowy z jogurtem typu islandzkiego Skyr
Ser typu śródziemnomorskiego
Przechowywać w temperaturze: +2 - +8°C.
Po otwarciu spożyć w ciągu jednego tygodnia.