APETINA
Ser Mozzarella tarty
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Łagodny smak. Doskonale się topi. Wszechstronny produkt może być używany jako składnik wielu ciekawych dań. Nadaje się doskonale do dań na ciepło: pizza, lasagna lub makarony bądź na zimno np. do sałatek.
mleko pasteryzowane
skrobia ziemniaczana (zapobiega sklejaniu sie wiórek)
sól
kultury bakterii kwasu mlekowego
enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna
zawiera: mleko
Wymiar liczbowy 200
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Dania |
Kraj pochodzenia głównego składnika | Produkt UE |
Typ | Saszetka |
g
Średnia miara (e)
Ser Mozzarella tarty
Ser Mozzarella (tarty)
Ser Mozzarella (tarty)
Ser Mozzarella tarty
Ser tarty Cheddar z Mozarellą
Ser typu śródziemnomorskiego w zalewie solankowej (kostki)
Ser tarty Red Cheddar
Serek kremowy z jogurtem typu islandzkiego Skyr
Ser typu śródziemnomorskiego z zielonymi oliwkami i czosnkiem w oleju (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego w zalewie solankowej bez laktozy (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego z bazylią i oregano w zalewie solankowej (kostki)
Serek kremowy jalapeno
Ser typu śródziemnomorskiego z ziołami i przyprawami w oleju (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego z suszonymi pomidorami w oleju (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego z zielonym pesto w oleju (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego z czosnkiem i pietruszką w zalewie solankowej (kostki)
Serek kremowy z pesto i rukolą
Serek kremowy z pomidorami i bazylią
Ser biały do sałatek bez laktozy
Serek kremowy z papają i curry
Należy spożyć do/Numer partii produkcyjnej: patrz na opakowaniu. Przechowywać w temperaturze +2-+8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu pięciu dni.
5
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 8
ul. Dworcowa 27, 78-220 Tychowo;
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Arla Foods SA, ul. Dworcowa 27, 78-220 Tychowo; www.arla.pl
Arla Apetina
Marka | Arla |
Green Dot
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów