APETINA
Ser typu śródziemnomorskiego
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ser sałatkowy marki Grikios to ser typu greckiego, idealny do sałatek. Ser solankowy, wytwarzany z krowiego mleka pasteryzowanego ma zwartą konsystencję, dzięki czemu nadaje się do krojenia. Należy do serów kwasowo-podpuszczkowych, pełnotłustych – 45% zawartości tłuszczu w suchej masie.
Ser typu feta Grikios, oprócz klasycznej greckiej sałatki, nadaje się także do zapiekania i przyrządzania potraw na ciepło. Idealny dla miłośników świeżej kuchni śródziemnomorskiej.
Smaczne potrawy z serem Grikios – propozycje:
Ser sałatkowy Grikios 200 g
pasteryzowane MLEKO
sól
kultury bakterii kwasu mlekowego
podpuszczka mikrobiologiczna
Zawartość tłuszczu w suchej masie: 45 %
Wymiar liczbowy 200
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torebka |
g
Średnia miara (e)
Ser typu śródziemnomorskiego
Ser sałatkowo-kanapkowy tłusty (18% tł.)
Ser sałatkowo-kanapkowy półtłusty (12% tł.)
Ser sałatkowo-kanapkowy (bez laktozy)
Ser sałatkowy (typu feta)
Ser Feta D.O.P.
Ser Manouri D.O.P.
Ser Feta D.O.P.
Ser feta mini BIO
Ser feta BIO
Ser Feta D.O.P.
Ser Feta D.O.P. BIO
Ser sałatkowy w kostce
Ser Feta D.O.P.
Ser na grilla (typu halloumi)
Najniższa cena: 9,99 zł
Zielone oliwki nadziewane serem
Najniższa cena: 16,35 zł
Ser na grilla typu Halloumi Burger
Czerwona papryka wiśniowa nadziewana serkiem śmietankowym
Ser sałatkowy w kostce
Po otwarciu należy spożyć w przeciągu 5 dni. Przechowywać w temperaturze od +4 °C do +8 °C.
Min. temp. °C 4
Maks. temp. °C 8
Grikios
Marka | Grikios |