APETINA
Ser tarty Cheddar z Mozarellą
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Aetina Cheddar i Mozzarella to połączenie aż trzech różnych gatunków sera. Delikatnie łagodny ser Mozzarella (37%), kremowy lekko ostry ser Cheddar (53%) oraz podkreślający ostateczny smak i aromat produktu twardy ser długo dojrzewający (10%).
Dzięki wysokim właściwościom topliwości i ciągliwości sera Mozzarella oraz kruchości i kremowości serów Cheddar i długo dojrzewającego produkt posiada wszechstronne zastosowanie. Do-skonale nadaje się do tradycyjnych potraw: pizza, zapiekanka, makarony jak również do bardziej finezyjnych: lasagnie, casseroles, quiches czy bruschetta. Wygodne opakowanie posiadające funkcje „zip-lock„ ułatwia przechowywanie..
mleko pasteryzowane
skrobia ziemniaczana (zapobiega sklejaniu się wiórek)
sól
kultury bakterii kwasu mlekowego
enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna i lipaza zwierzęca
barwnik: beta-karoten
mleko odtłuszczone, skrobia ziemniaczana (zapobiega sklejaniu się wiórek), sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna i lipaza zwierzęca, barwnik beta karoten.
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Wymiar liczbowy 200
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Dania |
Kraj pochodzenia głównego składnika | Produkt UE |
Typ | Saszetka |
g
Średnia miara (e)
polski
Ser tarty Cheddar z Mozarellą
Ser tarty Red Cheddar
Ser Cheddar Mild Irish tarty
Ser Cheddar Red tarty
Ser Mozzarella tarty
Ser tarty Red Cheddar
Ser typu śródziemnomorskiego
Ser biały do sałatek bez laktozy
Ser typu śródziemnomorskiego w zalewie solankowej (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego z bazylią i oregano w zalewie solankowej (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego w zalewie solankowej bez laktozy (kostki)
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów