APETINA
Ser tarty Cheddar z Mozarellą
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Apetina Red Cheedar, to 100% oryginalny, brytyjski cheddar w wiórkach.
Zawiera w składzie dodatek skrobi ziemniaczanej, która zapobiega sklejaniu się wiórek
Inspiracje: Idealny do dań zapiekanych, makaronów, tacos, zapiekanego awokado, pieczonych łódeczek ziemniaczanych
Zawiera naturalny barwnik: karoten
mleko pasteryzowane
skrobia ziemniaczana (zapobiega sklejaniu się wiórek)
sól
kultury bakterii kwasu mlekowego
enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna
barwnik: beta-karoten
mleko pasteryzowane, skrobia ziemniaczana (zapobiega sklejaniu się wiórek), sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik karoteny.
Wymiar liczbowy 200
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Dania |
Kraj pochodzenia głównego składnika | Produkt UE |
Typ | Saszetka |
g
Średnia miara (e)
polski
Ser tarty Cheddar z Mozarellą
Ser tarty Red Cheddar
Ser Cheddar Red tarty
Ser typu śródziemnomorskiego
Ser biały do sałatek bez laktozy
Ser tarty Cheddar z Mozarellą
Ser Mozzarella tarty
Serek kremowy jalapeno
Serek kremowy z pesto i rukolą
Serek kremowy z jogurtem typu islandzkiego Skyr
Serek kremowy z papają i curry
Serek kremowy z pomidorami i bazylią
Ser typu śródziemnomorskiego z zielonymi oliwkami i czosnkiem w oleju (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego z chilli w oleju (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego z zielonym pesto w oleju (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego z suszonymi pomidorami w oleju (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego z ziołami i przyprawami w oleju (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego w zalewie solankowej (kostki)
Ser typu śródziemnomorskiego z czerwoną papryką i chilli w zalewie solankowej (kostki)
Przechowywać w temperaturze +2-+8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu pięciu dni.
5
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 8
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Arla Apetina
Marka | Arla |
Green Dot
Wyprodukowano w Danii. Mleko pochodzi z UE.