APETINA
Ser typu śródziemnomorskiego
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Favita Ser sałatkowo-kanapkowy to produkt light o zawartości tłuszczu na poziomie 12%. Jest świetnym dodatkiem do sałatek, past do smarowania pieczywa, kanapek i różnego rodzaju sosów. Ma kremową konsystencję, ale łatwo się kroi. Pokrojony w kostkę zachowuje swoją formę, roztarty łyżką lub widelcem – zmienia konsystencje na pastę. Jest naprawdę wszechstronny. Jego słony smak doskonale komponuje się z różnymi warzywami, serami i wędlinami. Najpopularniejszymi sposobami użycia sera Favita są: dodatek kostek serowych do sałatki typu greckiego oraz rozsmarowanie bezpośrednio na pieczywie, jako pierwsza warstwa bogatej w smak kanapki.
Ser typu śródziemnomorskiego
Ser sałatkowo-kanapkowy tłusty (18% tł.)
Ser sałatkowo-kanapkowy półtłusty (12% tł.)
Ser sałatkowo-kanapkowy (bez laktozy)
Ser sałatkowy (typu feta)
Ser Feta D.O.P.
Ser Feta D.O.P.
Ser Manouri D.O.P.
Ser Feta D.O.P. BIO
Ser feta BIO
Ser Feta D.O.P.
Ser Feta D.O.P.
Ser feta mini BIO
Ser sałatkowy w kostce
Ser sałatkowo-kanapkowy tłusty (18% tł.)
Ser sałatkowo-kanapkowy (bez laktozy)
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +10°C.