SAM MILLS
Makaron penne (rurka skośna) bezglutenowy
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Dieta bezglutenowa nie musi oznaczać wykluczenia makaronu. Nasza propozycja to unikalna mieszanka białej i żółtej kukurydzy oraz ryżu, z której produkujemy bezglutenowy makaron Spaghetti, o delikatnym i zrównoważonym smaku. Dzięki temu może on być podstawą wielu ulubionych dań makaronowych dla osób na diecie bezglutenowej, ale nie akceptujących kompromisów w kwestii smaku i konsystencji.
mąka kukurydziana biała (60 %)
mąka kukurydziana żółta (29,5 %)
mąka ryżowa (10 %)
woda
emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych pochodzenia roślinnego
PRODUKT BEZGLUTENOWY
Bezglutenowy
Wymiar liczbowy 400
Jednostka (specyficzna) | Gram ów |
Typ | Pudełko |
Waga brutto 427
g
Średnia miara (e)
Makaron penne (rurka skośna) bezglutenowy
Makaron penne rigate (pióra nacinane) bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Makaron spaghetti bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Najniższa cena: 12,99 zł
Makaron spaghetti
Makaron bavette
Makaron gnocchi
Makaron spaghettini
Makaron penne rigate (pióra nacinane)
Makaron fusili (świderki)
Makaron maccheroni (krótkie rurki)
Makaron tagliatelle (wstążka)
Makaron Farfalle (kokardki)
Makaron casarecce (skrętki)
Makaron mezze penne tricolore (pióra trójkolorowe)
Makaron bucatini grandi (rurka spaghetti)
Makaron Orecchiette Pugliesi
Sos pomidorowy Basilico (z dodatkiem bazylii)
Sos pomidorowy Bolognese (bezmięsny)
Do litra wody dodać 7 g soli i 100 g makaronu gotować przez 10 minut mieszając od czasu do czasu. Po ugotowaniu makaron odcedzić i podawać.
Najlepiej spożyć przed: data minimalnej trwałości i numer partii na spodzie opakowania. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Gotować we wrzątku - Od temperatury otoczenia
ul. Poleczki 23, 02-822 Warszawa
Znak przekreślonego kłosa - IT-110-003
Barilla G. e R. Fratelli - Società per Azioni Via Mantova 166, Parma, Włochy
Barilla Poland Sp. z o.o., ul. Poleczki 23, 02-822 Warszawa
Barilla
Marka | Barilla |
Znak przekreślonego kłosa
Odpowiednie dla osób nietolerujących glutenu.
Barilla to włoska, rodzinna firma spożywcza, która została założona w 1877 roku. Obecnie jesteśmy już międzynarodową Grupą, obecną w ponad 100 krajach. Jesteśmy światowym liderem na rynku makaronów i gotowych sosów w Europie kontynentalnej, produktów piekarniczych we Włoszech i chrupkiego pieczywa w Skandynawii. Grupa Barilla jest uznawana na całym świecie jako symbol włoskiej wiedzy specjalistycznej.