MONINI
Pesto Rosso (z suszonymi pomidorami)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Barilla Pesto Calabrese, pochodzące z Kalabrii, zostało stworzone celem wzbogacenia makaronu o smak i kolor czerwonego pieprzu, chili oraz mocnych smaków Grana Padano i Pecorino Romano.
Przygotowane bez dodatku konserwantów jest gotowe, aby twój makaron odkrył pełnię smaków naszej ziemi.
Produkt jest Idealny do Fusilli i gotowy do nalania bezpośrednio na makaron.
czerwona papryka 37 %
olej słonecznikowy
ser ricotta 14 % (serwatka (z mleka), mleko)
syrop glukozowy
cebula
koncentrat pomidorowy
sól
serwatka z mleka w proszku
ser Pecorino Romano ChNP (mleko owcze)
ser Grana Padano ChNP (mleko, lizozym z jajek)
skrobia ryżowa
cukier
regulator kwasowości: kwas mlekowy
papryka chili 0,1 %
oregano
aromat naturalny (mleko)
Produkt bezglutenowy. Zaznaczone składniki mogą powodować reakcję u osób uczulonych lub skłonnych do nietolerancji.
Bezglutenowy
Wymiar liczbowy 190
Pack | Recyclable |
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Słoik |
g
Średnia miara (e)
Pesto Rosso (z suszonymi pomidorami)
Pesto Calabrese (z papryką i ricottą)
Pesto Rosso
Pesto czerwone
Pesto Rosso
Pesto Pomodori Secchi (z suszonymi pomidorami)
Pesto z suszonymi pomidorami i pistacjami
Pesto z suszonych pomidorów
Pesto czerwone z suszonych pomidorów
Pesto Ricotta e Noci (z serem ricotta i orzechami)
Pesto Rosso BIO
Makaron spaghetti bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Najniższa cena: 12,99 zł
Makaron spaghetti
Makaron bavette
Makaron gnocchi
Makaron spaghettini
Pesto alla Genovese (z bazylii)
Makaron penne rigate (pióra nacinane)
Makaron fusili (świderki)
Makaron tagliatelle (wstążka)
Sos pomidorowy Basilico (z dodatkiem bazylii)
Sos pomidorowy Arrabbiata (z ostrą papryką)
Sos pomidorowy Bolognese (z mięsem i warzywami)
Sos pomidorowy Bolognese (bezmięsny)
Sos pomidorowy Napoletana (z cebulą i ziołami)
Sos pomidorowy Ricotta (z serem Ricotta)
Sos pomidorowy Aglio (z czosnkiem, czerwonym winem i ziołami)
Sposób przyrządzania: sosu pesto nie trzeba podgrzewać, wystarczy dodać do świeżo ugotowanego, odcedzonego, gorącego makaronu i dokładnie wymieszać. Najlepiej smakuje w proporcjach: 50 g sosu na 100 g suchego makaronu. Najlepiej smakuje z makaronem Barilla Fusilli. Czas przygotowania potrawy: około 13 minut.
Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 5 dni.
5
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
ul. Bobrowiecka 8, 00-728 Warszawa
185 ml e
Barilla G. e R. Fratelli Società per Azioni Via Mantova 166, Parma, Włochy
Barilla Poland Sp. z o.o., ul. Bobrowiecka 8, 00-728 Warszawa
Barilla Poland Sp. z o.o., ul. Bobrowiecka 8, 00-728 Warszawa
Barilla
Marka | Barilla |
Green Dot
Pesto Calabrese to doskonały dodatek do makaronu wzbogacający smak i kolor dania dzięki czerwonej papryce z dodatkiem chili oraz serów Grana Padano i Pecorino Romano. Podobnie jak wszystkie nasze sosy powstaje bez dodatku konserwantów i jest gotowy do użycia bezpośrednio po połączeniu z gorącym makaronem.
Barilla to włoska, rodzinna firma spożywcza, która została założona w 1877 roku. Obecnie jesteśmy już międzynarodową Grupą, obecną w ponad 100 krajach. Jesteśmy światowym liderem na rynku makaronów i gotowych sosów w Europie kontynentalnej, produktów piekarniczych we Włoszech i chrupkiego pieczywa w Skandynawii. Grupa Barilla jest uznawana na całym świecie jako symbol włoskiej wiedzy specjalistycznej.
www.barilla.com