PROSTE HISTORIE
Pierogi z mięsem
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Wyraziste, dobrze doprawione mięso i cieniutkie, aksamitne ciasto są kwintesencją idealnych pierogów. Polskie mięso wieprzowo-wołowe, włoszczyznę i aromatyczne przyprawy znajdziesz w wyśmienitych pierogach z mięsem. Te sycące, łatwe w przygotowaniu pierogi zaspokoją nawet największy apetyt.
Proste Historie to gotowanie z kilku składników połączonych w pyszne domowe danie. To wiele produktów i smacznych pomysłów na wspaniały, 3-daniowy obiad: zupę, drugie danie i deser. Prostymi Historiami dzielimy się codziennie przy wspólnym stole. Poznaj jedną z nich.
bez konserwantów
cienkie, delikatne ciasto
dużo soczystego mięsa w nadzieniu - 70 %
polska wołowina
ciasto pierogowe: mąka pszenna, woda, olej rzepakowy, błonnik pszenny, sól
nadzienie: mięso wieprzowe (51 %), mięso wołowe (19 %), cebula, tłuszcz wieprzowy, cebula smażona (cebula, olej rzepakowy, mąka pszenna, sól), warzywa (marchew, seler, por, korzeń pietruszki, pasternak), błonnik pszenny, przyprawy, sól
Zawartość nadzienia: 42 %
Mogą zawierać mleko, soję i gorczycę.
konserwanty | Nie zawiera |
Wymiar liczbowy 450
Torba | Nadające się do recyklingu |
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torba |
Waga brutto 461
g
Średnia miara (e)
Dbaj o naturę! Wrzuć do żółtego pojemnika
2
Opakowanie 450 g zawiera 2 sugerowane porcje produktu.
Pierogi z mięsem
Pierogi domowe z mięsem mrożone
Khinkali z mięsem mrożone
Frytki cienkie do piekarnika
Cena przed obniżką: 11,19 zł
33% taniej
Kalafior różyczki
Cena przed obniżką: 7,69 zł
17% taniej
Zielone brokuły różyczki
Cena przed obniżką: 9,49 zł
Pyzy z mięsem mrożone
Cena przed obniżką: 8,49 zł
Brukselka
Cena przed obniżką: 7,49 zł
15% taniej
Kluski śląskie z dziurką
Cena przed obniżką: 7,75 zł
Kopytka ziemniaczane
Cena przed obniżką: 7,85 zł
Słodka marchewka kostka
Cena przed obniżką: 5,69 zł
Fasolka szparagowa żółta cała
Cena przed obniżką: 8,25 zł
Warzywa na patelnię po włosku
Cena przed obniżką: 8,49 zł
Warzywa na patelnię klasyczne
Cena przed obniżką: 8,49 zł
Warzywa na patelnię orientalne
Cena przed obniżką: 8,49 zł
Mini marchewka
Cena przed obniżką: 8,15 zł
Pierogi z wiśniami
Cena przed obniżką: 10,75 zł
Warzywa na patelnię po polsku
Cena przed obniżką: 8,49 zł
Warzywa na patelnię po hiszpańsku
Cena przed obniżką: 8,49 zł
1. Zamrożone pierogi wyjmij z opakowania i wrzuć do około 3 litrów wrzącej, osolonej wody. 2. Następnie pierogi delikatnie przemieszaj, aby nie przylegały do dna. Gotuj na wolnym ogniu 10-12 minut. 3. Ugotowane pierogi wyjmij z wody i podaj je tak jak lubisz. Możesz polać sosem lub tłuszczem z dodatkiem smażonej cebuli.
Gotowy do spożycia po obróbce cieplnej.
Warunki przechowywania: - w temperaturze -6 °C: 1 tydzień - w temperaturze -12 °C: 1 miesiąc - w temperaturze poniżej -18 °C: do końca daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu. Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia.
ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska
Iglotex SA ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska tel. (+48) 58 582 42 59 fax (+48) 58 582 43 81 www.iglotex.pl
Proste Historie
Marka | Proste Historie |
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Wstęga Möbiusa
Wyraziste, dobrze doprawione mięso i cieniutkie, aksamitne ciasto są kwintesencją idealnych pierogów. Polskie mięso wieprzowo-wołowe, włoszczyznę i aromatyczne przyprawy znajdziesz w wyśmienitych pierogach z mięsem. Te sycące, łatwe w przygotowaniu pierogi zaspokoją nawet największy apetyt.
Proste Historie to gotowanie z kilku składników połączonych w pyszne, domowe danie. Prostymi Historiami dzielimy się codziennie przy wspólnym stole. Poznaj jedną z nich. Przygotuj 3-daniowy obiad Proste Historie to wiele produktów i smacznych pomysłów na wspaniały obiad. 1. zupa 2. drugie danie 3. deser
Te i wiele innych przepisów znajdziesz na: prostehistorie.com.pl instagram.com/prostehistorie facebook.com/prostehistorie infolinia 801 801 188 Opłata zgodna z taryfą Twojego operatora.
Pierogi z mięsem dają wiele możliwości! Możesz przyrządzić je tak jak zwykle albo zupełnie inaczej. Zupa zimowa z grzybami, śliwką i pierogami Przygotuj zupę z suszonych grzybów, dodaj garść pokrojonych w paski suszonych, wędzonych śliwek i podaj ją z pierogami. Pierogi z mięsem zapiekane po włosku Przygotuj pomidorowy sos z białym winem, czosnkiem i oregano i zapiecz w nim pierogi. Kolejny pomysł? Posiekaj drobno 2 średnie cebule, obtocz w nich ugotowane pierogi i zrumień razem na tłuszczu.