MELISSA Primo Gusto
Makaron penne rigate (rurka skośna)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron nacinane pióra od Barilli to wysokiej klasy produkt, najczęściej używany do przygotowywania dań z kuchni włoskiej. Makaron pióra najlepiej smakuje przygotowany al dente, ponieważ wówczas można docenić jego niebywałą sprężystość.
Makaron pióra to jeden z najczęściej wykorzystywanych rodzajów makaronów, jakie są używane do obiadu. Charakteryzuje się kształtem – tworzą go niewielkie, niezbyt cienkie rurki, posiadające kanelury, czyli delikatne, podłużne rowki.
Makaron pióra świetnie sprawdzi się do:
Kraj pochodzenia: Włochy
semolina z pszenicy durum
Makaron penne rigate (rurka skośna)
Makaron penne rigate (pióra nacinane)
Makaron mezze penne tricolore (pióra trójkolorowe)
Makaron pennoni rigati (pióra) BIO
Makaron penne rigate (rurki skośne) pełnoziarniste z pszenicy durum BIO
Makaron spaghetti
Makaron gnocchi
Makaron spaghettini
Makaron bavette
Pesto alla Genovese (z bazylii)
Makaron fusili (świderki)
Makaron tagliatelle (wstążka)
Makaron Farfalle (kokardki)
Makaron mezze penne tricolore (pióra trójkolorowe)
Makaron bucatini grandi (rurka spaghetti)
Makaron casarecce (skrętki)
Makaron Orecchiette Pugliesi
Makaron maccheroni (krótkie rurki)
Sos pomidorowy Bolognese (z mięsem i warzywami)
Sos pomidorowy Ricotta (z serem Ricotta)
Sos pomidorowy Aglio (z czosnkiem, czerwonym winem i ziołami)
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów