HOUSE OF ASIA
Pasta Bulgogi (średnio ostra)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Bulgogi to średnio-pikantna, koreańska wołowina BBQ, którą od teraz w prosty sposób przygotujesz w domu. Zamarynuj ulubione mięso w paście, a następnie usmaż je lub ugrilluj i podawaj z wybranymi dodatkami. Zamiast wołowiny możesz użyć innego mięsa, owoców morza, a nawet tofu. Tradycyjnie bulgogi podawane są na liściach sałaty, z dodatkiem białego ryżu, pikantnej pasty guchujang oraz kimchi.
kuchnia koreańska
sos SOJOWY 20 % (SOJA, woda, sól, mąka PSZENNA, cukier)
woda
cukier
pasta Miso 13 % (SOJA, ryż, sól, woda)
czosnek
olej SOJOWY
cebula
ocet
papryka chili czerwona
olej SEZAMOWY
imbir
barwnik: karmel
sól
Barwniki | Zawiera |
Alergeny: Soja, Sezam, Pszenica.
Wymiar liczbowy 50
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Tajlandia |
Typ | Saszetka |
Waga brutto 60
g
Pasta Bulgogi (średnio ostra)
Makaron pszenny Udon (świeży)
Najniższa cena: 3,99 zł
Makaron ryżowy (10 mm) bezglutenowy
Najniższa cena: 6,75 zł
Makaron Chow Mein (3-minutowy)
Najniższa cena: 6,75 zł
7% taniej
Makaron Ramen
Najniższa cena: 6,99 zł
Mleczko kokosowe (tł. 5-7%)
Mleczko kokosowe BIO (tł. 17-19%)
Mleczko kokosowe BIO (tł. 5-7%)
Makaron pszenny Ramen (świeży)
Makaron pszenny (instant)
Makaron ryżowy (5 mm) bezglutenowy
Makaron ryżowy vermicelli bezglutenowy
Makaron ryżowy (7 mm) bezglutenowy
Sos Teriyaki (gęsty)
Olej sezamowy (z prażonego sezamu)
Sos sojowy ciemny (naturalnie warzony)
Sos sojowy jasny (naturalnie warzony)
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Zużyć w ciągu 7 dni.
7
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Pieńków 147A, 05-152 Czosnów, Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl
House of Asia
Marka | House of Asia |
Bulgogi to słodko-pikantna, wołowina BBQ w koreańskim stylu. Zamarynuj mięso w paście, a następnie usmaż je lub ugrilluj. Możesz użyć innego mięsa, owoców morza, a nawet tofu.
Wołowina Bulgogi Składniki - 50 g pasty Bulgogi - 200 g wołowiny - 1 szalotka - 2 ząbki czosnku - 1 mała marchewka - 3 łyżki oleju - 50 ml wody - 2 łyżki szczypioru - 2 łyżki sezamu białego prażonego - 100 g ryżu jaśminowego Przygotowanie 1. Wołowinę pokrój w paski i marynuj w paście 10 min. 2. Na rozgrzaną patelnię wlej olej i podsmaż wołowinę. Dodaj posiekane szalotkę, czosnek i marchewkę. Smaż 1-2 min, w razie potrzeby dodaj wodę. 3. Podawaj z ryżem, posypane sezamem oraz szczypiorkiem.