HOUSE OF ASIA
Mleczko kokosowe (tł. 5-7%)
Najniższa cena: 5,85 zł
15% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Grzyby enoki (Flammulina velutipes) to popularne w kuchni azjatyckiej grzyby o delikatnym smaku i chrupiącej konsystencji. Mają długie, cienkie trzony i małe, białe kapelusze. Są świetnym dodatkiem do wielu dań, w tym zup, stir-fry, sałatek czy dań z makaronem.
całe
chrupkie
woda
płomiennica zimowa (Flammulina velutipes (Curtis) Singer) 47 %
sól
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Wymiar liczbowy 425
Masa po odsączeniu 200
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Jednostka masy po odsączeniu (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Chiny |
Typ | Puszka |
Waga brutto 482
g
Mleczko kokosowe (tł. 5-7%)
Najniższa cena: 5,85 zł
15% taniej
Makaron ryżowy (5 mm) bezglutenowy
Najniższa cena: 8,15 zł
Makaron Chow Mein (3-minutowy)
Najniższa cena: 7,89 zł
Makaron ryżowy (10 mm) bezglutenowy
Najniższa cena: 8,65 zł
Sos sojowy jasny (naturalnie warzony)
Najniższa cena: 4,99 zł
Grzyby Mun (suszone)
Najniższa cena: 5,99 zł
Czarny sezam
Najniższa cena: 4,55 zł
Olej sezamowy (z prażonego sezamu)
Najniższa cena: 13,15 zł
24% taniej
Sos sojowy ciemny (naturalnie warzony)
Najniższa cena: 5,99 zł
Sos rybny
Najniższa cena: 8,99 zł
Pędy bambusa (paseczki)
Najniższa cena: 6,49 zł
Grzyby shiitake
Najniższa cena: 8,49 zł
Makaron ryżowy vermicelli bezglutenowy
Najniższa cena: 8,35 zł
Biały sezam
Najniższa cena: 5,25 zł
Sos sojowy słodki (Ketjap Manis)
Najniższa cena: 8,79 zł
Sos sojowy grzybowy
Najniższa cena: 6,49 zł
Najlepiej spożyć przed, numer partii: na wieczku lub denku. Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przełożyć do niemetalowego pojemnika ze świeżą wodą. Przechowywać w lodówce przez maksymalnie 48 godzin.
48
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl
House of Asia
Marka | House of Asia |
Odmiana grzybów, niezwykle popularnych w kuchni azjatyckiej. Są chrupiące i mają delikatny smak. Idealne do: Zup Sałatek Smażenia