HOUSE OF ASIA
Grzyby Mun (suszone)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Grzyby mun to jeden z bardziej charakterystycznych i częściej wykorzystywanych składników potraw w krajach Azji Wschodniej. W postaci suszonej są idealnym sposobem na kulinarne eksperymentowanie.
Niewielkie opakowanie zawiera porcję grzybów starannie oczyszczonych, pokrojonych w cienkie paseczki i wysuszonych, dzięki czemu przed dodaniem do potrawy nie wymagają przygotowywania. Wystarczy, że namoczysz je w wodzie i dodasz do garnka, woka lub patelni.
Grzyby nie tylko wzbogacą kompozycję smakową dania, ale też doskonale zintegrują się z innymi składnikami.
kuchnia chińska
Wymiar liczbowy 30
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Chiny |
Typ | Torba |
Waga brutto 42
g
Grzyby Mun (suszone)
Mleczko kokosowe (tł. 5-7%)
Makaron pszenny Udon (świeży)
Najniższa cena: 3,99 zł
Makaron ryżowy (5 mm) bezglutenowy
Makaron Chow Mein (3-minutowy)
Najniższa cena: 6,79 zł
Sos sojowy jasny (naturalnie warzony)
Olej sezamowy (z prażonego sezamu)
Makaron ryżowy vermicelli bezglutenowy
Sos sojowy ciemny (naturalnie warzony)
Sos rybny
Biały sezam
Grzyby shiitake
Sos ostrygowy
Pędy bambusa (paseczki)
Makaron ryżowy (10 mm) bezglutenowy
Najniższa cena: 6,99 zł
Czarny sezam
Makaron Ramen
Najniższa cena: 8,29 zł
Sposób przygotowania: wypłucz dokładnie grzyby, a następnie namocz w ciepłej wodzie, aby zmiękły. Dodaj odsączone grzyby do wybranego dania lub sosu. Całość zagotuj lub usmaż.
Najlepiej spożyć przed: data z przodu, na dole opakowania. Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu do końca daty minimalnej trwałości.
Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k., Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl
Uwaga! W opakowaniu znajduje się torebka ze środkiem pochłaniającym wilgoć. Zawartość torebki nie nadaje się do spożycia! Chronić przed dziećmi.
House of Asia
Marka | House of Asia |
Grzyby Mun (Muer) są popularnym składnikiem kuchni azjatyckiej. Cenione za chrupkość. Doskonale chłoną smaki i zapachy innych składników przez co pasują do różnych wariacji kulinarnych.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów