LUBELLA
Makaron świdry (fusili)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Dlaczego ten makaron gotuje się 2 minuty? To wyjątkowo cienka ścianka makaronu sprawia, że makaron będzie gotowy już w 2 min. Wysoka jakość pszenicy zapewnia, ze makaron zachowuje sprężystość po ugotowaniu.
2 min i gotowe!
mąka makaronowa pszenna
Produkt może zawierać soję.
Wymiar liczbowy 400
Opakowanie | Nadające się do recyklingu |
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torebka |
g
Średnia miara (e)
Makaron świdry (fusili)
Makaron świderki
Makaron świderki (eliche) w 2 min.
Makaron spaghetti
Najniższa cena: 5,49 zł
Makaron pióra (penne rigate)
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron świderki (eliche)
Najniższa cena: 5,49 zł
Makaron nitki cięte (filini)
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron kokardki (farfalle)
Najniższa cena: 5,49 zł
Makaron dla dzieci Psi Patrol - psia łapa
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron spaghetti pełnoziarniste
Najniższa cena: 9,99 zł
Makaron świdry (fusili)
Makaron łazanki (quadretti)
Makaron krajanka (tagliatelline)
Makaron sprężynki (do Mac&Cheese)
Makaron fale (tagliatelle mosse)
Makaron kolanka ozdobne (creste di gallo)
Makaron dla dzieci Psi Patrol - literki
Choco Muszelki Zbożowe muszelki o smaku czekoladowym
Choco Kulki Zbożowe kulki o smaku czekoladowym
Jak ugotować makaron? Na każde 100 g makaronu zagotuj 1 l posolonej wody. Wrzuć makaron, zamieszaj i gotuj 2 min. Następnie odcedź.
Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
ul. Chopina 10, 34-100 Wadowice
MW FOOD Sp. z o.o. Sp.k. ul. Chopina 10, 34-100 Wadowice www.lubella.pl
Lubella
Marka | Lubella |
Podmarka Express
Dlaczego ten makaron gotuje się 2 minuty? To wyjątkowo cienka ścianka makaronu sprawia, że makaron będzie gotowy już w 2 min. Wysoka jakość pszenicy zapewnia, że makaron zachowuje sprężystość po ugotowaniu.
Lubella Tradycja od 1881 Najlepsze ze zboża
więcej inspiracji na: Uwielbiam.pl
Przepis dla Ciebie! Świderki z kukurydzą i fasolą Składniki: makaron Lubella Świderki express 200 g czerwona fasola puszka 400 g kukurydza puszka 170 g 3 łyżki przeciera pomidorowego + sok z polowy limonki + sól i pieprz do smaku zielona papryka 1 sztuka kolendra (lub natka pietruszki) Ilość porcji: 2, Czas przygotowania: 8 min Przygotowanie: Makaron to podstawa! Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Przygotuj dodatki! Fasolę i kukurydzę odsącz i przepłucz wodą, a paprykę pokrój w kostkę. Teraz sos! Przecier pomidorowy dopraw limonką, solą i pieprzem. Na koniec! Makaron wymieszaj z warzywami i przygotowanym sosem, udekoruj kolendrą. Smacznego!