MŁYNY JELONKI
Mąka Kurpiowska pszenna (typ 500)
Najniższa cena: 2,89 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mąka puszysta – Wrocławska (typ 500) LUBELLA to podstawa wielu wypieków w Twojej kuchni. Starannie wyselekcjonowane zboża gwarantują wysoką jakość mąki pszennej, dzięki czemu Twoje ciasta, chleb czy pizza będą zawsze udane. Najlepszy wybór to mąka 500 od LUBELLA!
Opakowanie 1 kg
Wymiar liczbowy 1
Opakowanie | Nadające się do recyklingu |
Jednostka (specyficzna) | Kilogramów |
Typ | Torebka |
Waga brutto 1000
kg
Średnia miara (e)
polski
Mąka Kurpiowska pszenna (typ 500)
Najniższa cena: 2,89 zł
Mąka puszysta - Wrocławska (typ 500)
Mąka puszysta - Poznańska (typ 500)
Mąka puszysta - Krupczatka (typ 500)
Mąka wrocławska - do naleśników (typ 500)
Mąka pszenna luksusowa (typ 500)
Mąka pszenna wrocławska (typ 500)
Mąka pszenna wrocławska (typ 500)
Makaron spaghetti
Najniższa cena: 5,49 zł
Makaron pióra (penne rigate)
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron świderki (eliche)
Najniższa cena: 5,49 zł
Makaron nitki cięte (filini)
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron kokardki (farfalle)
Najniższa cena: 5,49 zł
Makaron dla dzieci Psi Patrol - psia łapa
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron spaghetti pełnoziarniste
Najniższa cena: 9,99 zł
Makaron świdry (fusili)
Makaron łazanki (quadretti)
Makaron krajanka (tagliatelline)
Makaron sprężynki (do Mac&Cheese)
Makaron fale (tagliatelle mosse)
Makaron kolanka ozdobne (creste di gallo)
Makaron dla dzieci Psi Patrol - literki
Choco Muszelki Zbożowe muszelki o smaku czekoladowym
Choco Kulki Zbożowe kulki o smaku czekoladowym
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Wrotkowska 1, 20-469 Lublin
LUBELLA FOOD Sp. z o.o. Sp. k. ul. Wrotkowska 1, 20-469 Lublin
Lubella
Marka | Lubella |
Mąka wrocławska idealna na: naleśniki, racuchy i gofry
Lubella Tradycja od 1881 Gwarancja jakości Lubella Od ponad 135 lat starannie selekcjonujemy najlepsze gatunki zbóż, dając Ci pewność efektu Twoich potraw.
więcej przepisów szukaj na: Uwielbiam.pl
Nasz przepis Naleśniki Składniki: Ciasto: - 1,5 szklanki mąki wrocławskiej Lubella - 2 jaja - 1 szklanka mleka - 1 szklanka wody - 1 łyżka oleju - 2 łyżeczki cukru - szczypta soli - olej do smażenia Nadzienie: - 1 kostko białego sera półtłustego (250 g) - cukier do smaku - 2 łyżki jogurtu lub śmietany - cukier wanilinowy Wykonanie: Wszystkie składniki ciasta łączymy i mieszamy do uzyskania jednolitej konsystencji. Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy naleśniki. Następnie każdy naleśnik smarujemy przygotowanym nadzieniem i zwijamy w rurki lub składamy w formę koperty. Możemy posypać cukrem pudrem lub polać jogurtem bądź śmietaną, a także dodać ulubione owoce sezonowe. Smacznego! Dobra rada Aby naleśniki były bardziej pulchne do ciasta można użyć wody gazowanej.