ZŁOTY ŁAN
Makaron 2-jajeczny nitka
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron Jajeczna produkowany jest według sprawdzonego przepisu z najwyżej jakości mąk i jaj, co sprawia, że ma doskonały smak, naturalny kolor oraz zapach.
Makaron delikatny tak jak z kuchni Twojej Mamy, trzy razy wałkowany!
jaja z wolnego wybiegu
Polska Marka
mąka makaronowa pszenna
jaja z chowu na wolnym wybiegu (21,6 %) (5 jaj na 1 kg mąki)
przyprawa: kurkuma
Produkt może zawierać soję.
Wymiar liczbowy 400
Opakowanie | Nadające się do recyklingu |
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torebka |
Waga brutto 408
g
Średnia miara (e)
Plasik/metal
Makaron 2-jajeczny nitka
Makaron jajeczny - cieniutko krojony
Najniższa cena: 3,49 zł
Makaron nitki (5-jajeczny)
Makaron nitki (5-jajeczny)
Makaron krajanka (2-jajeczny) BIO
Makaron krajaneczka
Makaron krajanka
Makaron do zup
Makaron do zup
Makaron spaghetti
Najniższa cena: 5,49 zł
Makaron pióra (penne rigate)
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron świderki (eliche)
Najniższa cena: 5,49 zł
Makaron nitki cięte (filini)
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron kokardki (farfalle)
Najniższa cena: 5,49 zł
Makaron dla dzieci Psi Patrol - psia łapa
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron spaghetti pełnoziarniste
Najniższa cena: 9,99 zł
Makaron świdry (fusili)
Makaron łazanki (quadretti)
Makaron krajanka (tagliatelline)
Makaron sprężynki (do Mac&Cheese)
Makaron fale (tagliatelle mosse)
Makaron kolanka ozdobne (creste di gallo)
Makaron dla dzieci Psi Patrol - literki
Choco Muszelki Zbożowe muszelki o smaku czekoladowym
Choco Kulki Zbożowe kulki o smaku czekoladowym
Zagotuj wodę, 1 l na 100 g makaronu. Posól według uznania. Do gotującej się wody wrzuć porcję makaronu Lubella Jajeczna. Gotuj około 6 minut. Od czasu do czasu zamieszaj. Ugotowany makaron odcedź i przelej zimną wodą.
Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu.
Przechowywać w temperaturze otoczenia. |
Gotować we wrzątku - Od temperatury otoczenia
ul. Chopina 10 34-100 Wadowice
MW FOOD Sp. z o.o. ul. Chopina 10 34-100 Wadowice
Lubella
Marka | Lubella |
Na nowo wałkujemy tradycję. Makaron delikatny tak jak z kuchni Twojej Babci, trzy razy wałkowany.
Lubella Tradycja od 1881
więcej inspiracji na: Uwielbiam.pl