LUBELLA
Makaron świderki (eliche)
Najniższa cena: 5,49 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron świderek
mąka z pszenicy zwyczajnej, woda, przyprawa – kurkuma.
Makaron świderki (eliche)
Najniższa cena: 5,49 zł
Makaron świdry (fusili)
Makaron Fusilli - świderek
Makaron świderki z warzywami (eliche)
Makaron fusili (świderki)
Makaron świdry z orkiszem pełnoziarniste (fusili)
Makaron świdry pełnoziarniste (fusilli)
Makaron fusilli (świderki)
Makaron świderek
Makaron warzywny (z ciecierzycy) - świderki
Makaron warzywny (z soczewicy czerwonej) - świderki
Makaron warzywny (z zielonego groszku) - świderki
Makaron pełnoziarnisty fusilli (świderki) BIO
Makaron Fusilli Integrale - świderki pełnoziarniste
Makaron razowy - świderki
Makaron świderki
Makaron fusilli (świderki) bezglutenowy
Makaron fusilli (świderki) bezglutenowy
Makaron świderki (eliche) w 2 min.
Makaron świderki - dla diabetyków
Makaron 2-jajeczny nitka
Makaron penne
Makaron muszelki
Makaron spaghetti
Mąka pszenna (typ 650)
Makaron kolanko duże
Przechowywać w suchym, przewiewnym i zacienionym miejscu.
Zagotować wodę z dodatkiem soli i kilku kropli oleju roślinnego, w proporcji 1 l wody na 100 g makaronu. Do gotującej się wody wrzucać stopniowo makaron, nie przerywając wrzenia. Gotować na słabym ogniu 9 -11 minut w zależności od upodobań konsumenta, od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić, przelać zimną wodą i podawać.