APETINA
Ser tarty Cheddar z Mozarellą
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Miks serów dojrzewających tarty, idealny do pizzy, zapiekanki, dań z makaronem lub jako dodatek do sałatek.
Produkt polski
dojrzewanie minimum 5 tygodni
100 % z polskiego mleka
bez konserwantów i laktozy
wysoka zawartość wapnia Ca
idealny do pizzy, zapiekanki, makaronu, sałatek
odpowiedni dla wegetarian
MLEKO pasteryzowane
sól
stabilizator - chlorek wapnia
podpuszczka mikrobiologiczna
kultury bakterii mlekowych
barwnik - karoteny
skrobia ziemniaczana na powierzchni wiórków
Produkt może zawierać białko JAJA.
wysoka zawartość wapnia Ca
Bez laktozy
Produkt odpowiedni dla wegetarian
Barwniki | Zawiera |
konserwanty | Nie zawiera |
zawiera: mleko
może zawierać białko jaja
Wymiar liczbowy 150
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Nieokreślone opakowanie |
g
Dbaj o planetę i segreguj śmieci
Ser tarty Cheddar z Mozarellą
Ser Parmigiano Reggiano D.O.P tarty
Ser Irlandzki Cheddar Mix tarty
Ser tarty do makaronu
Ser twardy dojrzewający 24-miesięczny (tarty)
Ser włoski Corregio wiórki
Ser tarty Gran Biraghi (typu Grana Padano)
Ser tarty Parmigiano Reggiano
Ser tarty Grana Padano D.O.P.
Ser Gran Castelli tarty
Ser tarty
Ser żółty miks serów dojrzewających tarty
Ser żółty dojrzewający naturalnie wędzony dymem w kawałku
Ser Mozzarella (kostka)
Ser Mozzarella tarty
Ser żółty dojrzewający naturalnie wędzony dymem (plastry)
Ser żółty dojrzewający typ holenderski (plastry)
Ser żółty dojrzewający typ holenderski (plastry)
Ser żółty dojrzewający typ holenderski w kawałku
Najlepiej spożyć przed:/ Numer partii: patrz na opakowaniu. Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +8 °C. Po otwarciu przechowywać w temperaturze od +1 °C do +8 °C i spożyć w ciągu 3 dni.
3
Min. temp. °C 1
Maks. temp. °C 8
ul. Międzyrzecka 81 21-400 Łuków
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Lumiko Sp. z o.o. ul. Międzyrzecka 81 21-400 Łuków www.serovia.pl
Serovia
Marka | Serovia |
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Miks serów tartych Serovia stanowi idealne połączenie różnych serów dojrzewających, w którym każda nuta smakowa współgra z innymi, by stworzyć wyjątkowo udaną kompozycję do różnych potraw i sałatek. Dzięki postaci tartej ser szybciej się roztapia, przez co można skrócić czas pieczenia lub zapiekania. Dodatkowo wiórki bardzo dobrze sprawdzają się w różnych sałatkach zamiast kawałków, gdzie tworzą smaczne tło, nie dominując nad smakiem innych składników.
Serovia Filharmonia smaku
Innowacyjna konstrukcja sprawia, że opakowanie samo stoi. Pasek z klejem, dzięki któremu opakowanie można wielokrotnie otwierać i zamykać. Łatwe przechowywanie w lodówce. Produkt dłużej świeży.