APETINA
Ser tarty Cheddar z Mozarellą
Najniższa cena: 11,15 zł
28% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Twardy litewski ser długo dojrzewający o wyjątkowym smaku. Ser Dżiugas dojrzewa 12,18,24,36 miesięcy. Jest produkowany jedynie z 4 podstawowych składników: mleko, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący. Smak, kolor, zapach i konsystencja sera ewoluują w procesie dojrzewania - im dojrzalszy tym bardziej kruchy.
Jego bogaty smak jest bardziej złożony, z pikantnym sercem i eleganckimi nutami orzechowego karmelu i pikantnym owocowym posmakiem.
Idealny do:
Korzyści:
mleko
sól
bakterie fermentacji mlekowej (zawierają mleko)
podpuszczka mikrobiologiczna
Wymiar liczbowy 40
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Litwa |
Typ | Saszetka |
Waga brutto 40
g
Ser tarty Cheddar z Mozarellą
Najniższa cena: 11,15 zł
28% taniej
Ser tarty Grana Padano D.O.P.
Najniższa cena: 6,99 zł
Ser Irlandzki Cheddar Mix tarty
Najniższa cena: 7,49 zł
Ser Parmigiano Reggiano D.O.P tarty
Ser tarty Parmigiano Reggiano
Ser włoski Corregio wiórki
Ser żółty miks serów dojrzewających tarty
Pasta Gratinar
Ser tarty do makaronu
Ser twardy dojrzewający 24-miesięczny (tarty)
Ser tarty
Ser tarty Gran Biraghi (typu Grana Padano)
Ser Gran Castelli tarty
Ser twardy dojrzewający 12-miesięczny (klinek)
Ser twardy dojrzewający (plastry)
Ser twardy dojrzewający (tarty)
Ser twardy dojrzewający (płatki)
Ser twardy dojrzewający 18-miesięczny (klinek)
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +6°C
Min. temp. °C 0
Maks. temp. °C 6
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Džiugas
Marka | Džiugas |
Chronione oznaczenie geograficzne
Kraj pochodzenia - Litwa.