PRIMO GUSTO
Makaron Orzo Medium - w formie ryżu
Najniższa cena: 5,95 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron Rummo to oryginalny włoski makaron, wytwarzany już od 177 lat. Produkowany jest z wysokiej jakości semoliny z pszenicy durum, dzięki której podczas gotowania chłonie mniej wody i pozostaje al dente. Zawiera 14,5% białka na 100g. Makaron podlega wydłużonemu procesowi wyrabiania i jest wytłaczany poprzez formy z brązu, w wyniku czego powstaje sprężysty, nie sklejający się makaron z szorstką, porowatą powierzchnią, idealnie łączącą się z sosem. Nawet po dwukrotnym ugotowaniu lub podgrzaniu zachowuje swój kształt.
semolina z pszenicy durum.
Może zawierać: soję.
Wymiar liczbowy 500
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Włochy |
Typ | Torebka |
Waga brutto 504
g
Średnia miara (e)
Makaron Orzo Medium - w formie ryżu
Najniższa cena: 5,95 zł
Makaron świeży udon
Najniższa cena: 4,75 zł
11% taniej
Makaron Trofie (z semoliny z pszenicy durum)
Najniższa cena: 6,65 zł
Makaron dla dzieci Psi Patrol - alfabet do zupy
Najniższa cena: 6,25 zł
20% taniej
Makaron dla dzieci - Muminki
Najniższa cena: 6,49 zł
Makaron łazanki (quadretti)
Makaron kolanka ozdobne (creste di gallo)
Makaron sprężynki (do Mac&Cheese)
Gnocchi (włoskie kopytka)
Gnocchi (woskie kopytka) z pomidorami
Gnocchi (włoskie kopytka) ze szpinakiem
Makaron bavette
Makaron gwiazdki
Gnocchi ziemniaczane (świeże)
Ravioli z ricottą i szpinakiem (świeże)
Ravioli z duszonym mięsem (świeże)
Makaron cavatappi (korkociąg)
Makaron puntine (kuleczki)
Makaron świeży ramen
Makaron casarecce (skrętki)
Tortelloni z grzybami (świeże)
Makaron gniazda wstęgi (nidi tagliatelle)
Gnocchi ziemniaczane
Tortellini z pomidorami i serem
Makaron w kształcie ryżu
Makaron ryżowy vermicelli bezglutenowy
Tortellini z szynką parmeńską (świeże)
Makaron fusilli (świderki)
Makaron castellane
Tortellini z szynką
Tortellini z grzybami
Tortellini z serem
Gnocchi ryżowe bezglutenowe
Makaron konjac lasagne bezglutenowy BIO
Makaron linguine
Makaron tagliatelle
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z pomidorami i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z szynką i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) ze szpinakiem i mozarellą - na patelnię
Makaron z suszonymi warzywami (semolinowy) - motomaniaki BIO
Makaron ditalini rigati (naparstek) BIO
Tortellini trzykolorowe z włoską szynką sezonowaną
Tortellini z włoską szynką sezonowaną
Makaron rigatoni (100% z pszenicy durum)
Makaron konjac spaghetti bezglutenowy
Makaron konjac (w kształcie kulek) bezglutenowy
Makaron konjac noodle (nudle) bezglutenowy
Makaron konjac fettucine (wstążki) bezglutenowy
Makaron 6-kolorowy cuorcini (serduszka)
Makaron 6-kolorowy funghetti (grzybki)
Makaron orzo (w kształcie ryżu)
Makaron Shirataki udon (z mąki konjac) bezglutenowy
Makaron Shirataki do woka (z mąki konjac) bezglutenowy
Gnocchi pełnoziarniste (świeże)
Makaron tagliatelle z pszenicy durum z sepią
Makaron świderki - dla diabetyków
Kluseczki ziemniaczane
Gnocchi ziemniaczane
Makaron spaghetti grossi
Makaron fusilli (świderki)
Makaron penne rigate (rurki skośne)
Makaron linguine
Makaron tagliatelle
Czas gotowania: 10 min. Zalecamy jednak sprawdzenie miękkości makaronu w trakcie gotowania, dopasowując ją do indywidualnego smaku.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Contrada Ponte Valentino Z.I. Area ASI 82100, Benevento, Włochy
RUMMO S.p.A, Contrada Ponte Valentino Z.I. Area ASI 82100, Benevento, Włochy
Rummo
Marka | Rummo |
Green Dot
Makaron produkowany z semoliny z pszenicy durum nie skleja się, jest sprężysty i zachowuje swój kształt. Powolny proces produkcji oraz wytłaczanie poprzez formy z brązu nadają wyjątkową szorstką, porowatą powierzchnię, dzięki której makaron idealnie łączy się z sosem.
Włochy