PLANTWAY
Kurczak roślinny klasyk
Najniższa cena: 11,49 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Tradycyjne włoskie kluski ziemniaczane. Samodzielne danie.
puree ziemniaczane 90% (woda, płatki ziemniaczane), woda, skrobia kukurydziana, semolina z pszenicy twardej 4%, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: kwas sorbowy, naturalny aromat, przyprawy.
Alergeny: pszenica, jęczmień, jaja, mleko, serwatka. Wyprodukowano w zakładzie w którym przetwarza się również: orzechy, ryby, skorupianki, mięczaki, seler.
Kurczak roślinny klasyk
Najniższa cena: 11,49 zł
Kurczak roślinny gyros
Najniższa cena: 11,49 zł
Kurczak roślinny curry
Najniższa cena: 11,49 zł
Pulpeciki w sosie pomidorowo-cebulowym z ryżem
Najniższa cena: 13,99 zł
Chilli sin carne z ryżem
Najniższa cena: 13,99 zł
Biryani ryż w stylu indyjskim z czerwonym sosem
Najniższa cena: 13,99 zł
Gnocchi ziemniaczane (świeże)
Sajgonki z warzywami
Pasta Shiro do przygotowania zupy Miso
Pasta Dashi do przygotowania zupy Miso
Kimchi delikatne BIO
Kimchi ostre BIO
Zupa rybna z dorsza i morszczuka (pikantna)
Naleśniki z mąką gryczaną bezglutenowe BIO (mieszanka)
Kimchi (lekko ostre)
Okra drobna w sosie pomidorowym
Ravioli z ricottą i szpinakiem (świeże)
Ravioli z duszonym mięsem (świeże)
Pesto z bazylią (świeże)
Tortellini z szynką parmeńską (świeże)
Makaron Pappardelle (świeży)
Makaron Tagliatelle (świeży)
Makaron Spaghetti (świeży)
Tortelloni z grzybami (świeże)
Makaron Lasagne - płaty (świeży)
Sos śmietanowy a la carbonara z wędzonym boczkiem i żółtkiem (świeży)
Sos śmietanowy z dodatkiem czarnej trufli (świeży)
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z szynką i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z pomidorami i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) ze szpinakiem i mozarellą - na patelnię
Sos śmietanowy z dodatkiem 4 serów włoskich (świeży)
przechowywać w temperaturze 4-6 stopni
Sposób przygotowania: gotować 2 minuty w osolonej wodzie, odcedzić, przyprawić do smaku. Opakowanie zawiera 2/3 porcje. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.