LUBELLA
Makaron spaghetti
Pe łny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron Rummo to oryginalny włoski makaron, wytwarzany już od 177 lat. Produkowany jest z wysokiej jakości semoliny z pszenicy durum, dzięki której podczas gotowania chłonie mniej wody i pozostaje al dente. Zawiera 14,5% białka na 100g. Makaron podlega wydłużonemu procesowi wyrabiania i jest wytłaczany poprzez formy z brązu, w wyniku czego powstaje sprężysty, nie sklejający się makaron z szorstką, porowatą powierzchnią, idealnie łączącą się z sosem. Nawet po dwukrotnym ugotowaniu lub podgrzaniu zachowuje swój kształt.
semolina z pszenicy durum
Może zawierać soję.
Wymiar liczbowy 500
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Włochy |
Typ | Torebka |
Waga brutto 498
g
Średnia miara (e)
Makaron spaghetti
Makaron spaghetti grossi
Makaron spaghetti w 2 min
Makaron spaghetti (o niskim indeksie glikemicznym)
Makaron linguine
Makaron spaghetti
Makaron spaghetti
Gnocchi ziemniaczane
Najniższa cena: 9,99 zł
Makaron penne rigate (rurki skośne)
Najniższa cena: 9,25 zł
Makaron fusilli (świderki)
Makaron spaghetti grossi
Makaron tagliatelle
Wskazówka: czas gotowania: 10 minut. Zalecamy jednak sprawdzenie miękkości makaronu w trakcie gotowania, dopasowując ją do indywidualnego smaku.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Contrada Ponte Valentino Z.I. Area Asi 82100, Benevento, Włochy
Rummo S.P.A, Contrada Ponte Valentino Z.I. Area Asi 82100, Benevento, Włochy
Rummo
Marka | Rummo |
Green Dot
Włochy. Pochodzenie pszenicy: UE i spoza UE