KETO CHEF
Makaron konjac lasagne bezglutenowy BIO
Najniższa cena: 6,69 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron Rummo to oryginalny włoski makaron, wytwarzany już od 177 lat. Produkowany jest z wysokiej jakości semoliny z pszenicy durum, dzięki której podczas gotowania chłonie mniej wody i pozostaje al dente. Zawiera 14,5% białka na 100g. Makaron podlega wydłużonemu procesowi wyrabiania i jest wytłaczany poprzez formy z brązu, w wyniku czego powstaje sprężysty, nie sklejający się makaron z szorstką, porowatą powierzchnią, idealnie łączącą się z sosem. Nawet po dwukrotnym ugotowaniu lub podgrzaniu zachowuje swój kształt.
semolina z pszenicy durum
Może zawierać soję.
Wymiar liczbowy 500
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Włochy |
Typ | Torebka |
Waga brutto 498
g
Średnia miara (e)
Makaron konjac lasagne bezglutenowy BIO
Najniższa cena: 6,69 zł
Makaron ryżowy vermicelli bezglutenowy
Najniższa cena: 8,35 zł
Makaron cavatappi (korkociąg)
Makaron puntine (kuleczki)
Makaron konjac fettucine (wstążki) bezglutenowy
Najniższa cena: 8,89 zł
21% taniej
Makaron konjac spaghetti bezglutenowy
Najniższa cena: 8,89 zł
21% taniej
Makaron konjac (w kształcie kulek) bezglutenowy
Najniższa cena: 8,89 zł
21% taniej
Makaron tagliatelle z pszenicy durum z sepią
Najniższa cena: 36,75 zł
18% taniej
Tortellini z serem ricotta i szpinakiem
Najniższa cena: 7,95 zł
Makaron konjac noodle (nudle) bezglutenowy
Najniższa cena: 8,89 zł
21% taniej
Gnocchi pełnoziarniste (świeże)
Najniższa cena: 8,99 zł
11% taniej
Makaron stelline (gwiazdeczki)
Makaron łazanki (quadretti)
Makaron sprężynki (do Mac&Cheese)
Makaron kolanka ozdobne (creste di gallo)
Makaron pszenny Udon (świeży)
Makaron pszenny Ramen (świeży)
Makaron Orzo Medium - w formie ryżu
Makaron bavette
Makaron Trofie (z semoliny z pszenicy durum)
Gnocchi (włoskie kopytka)
Gnocchi (włoskie kopytka) ze szpinakiem
Gnocchi (woskie kopytka) z pomidorami
Makaron fusilli (świderki)
Gnocchi ziemniaczane
Ravioli z ricottą i szpinakiem (świeże)
Ravioli z duszonym mięsem (świeże)
Makaron gniazda wstęgi (nidi tagliatelle)
Gnocchi ziemniaczane (świeże)
Tortellini z szynką parmeńską (świeże)
Makaron linguine
Makaron tagliatelle
Tortelloni z grzybami (świeże)
Makaron castellane
Gnocchi ryżowe bezglutenowe
Makaron gwiazdki
Makaron dla dzieci - Muminki
Tortellini z serem
Makaron w kształcie ryżu
Makaron dla dzieci Psi Patrol - alfabet do zupy
Makaron dla dzieci Psi Patrol - cyferki do zupy
Makaron z suszonymi warzywami (semolinowy) - motomaniaki BIO
Makaron orzo (w kształcie ryżu)
Tortellini z pomidorami i serem
Tortellini z włoską szynką sezonowaną
Tortellini trzykolorowe z włoską szynką sezonowaną
Makaron rigatoni (100% z pszenicy durum)
Tortellini z grzybami
Tortellini z szynką
Makaron Shirataki do woka (z mąki konjac) bezglutenowy
Makaron Shirataki udon (z mąki konjac) bezglutenowy
Makaron ditalini rigati (naparstek) BIO
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z szynką i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z pomidorami i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) ze szpinakiem i mozarellą - na patelnię
Makaron 6-kolorowy funghetti (grzybki)
Makaron 6-kolorowy cuorcini (serduszka)
Kluseczki ziemniaczane
Makaron świderki - dla diabetyków
Makaron UN GESTO D'AMORE (w kształcie serc)
Makaron penne rigate (rurki skośne)
Makaron fusilli (świderki)
Makaron spaghetti grossi
Gnocchi ziemniaczane
Makaron tagliatelle
Wskazówka: czas gotowania: 10 minut. Zalecamy jednak sprawdzenie miękkości makaronu w trakcie gotowania, dopasowując ją do indywidualnego smaku.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Contrada Ponte Valentino Z.I. Area Asi 82100, Benevento, Włochy
Rummo S.P.A, Contrada Ponte Valentino Z.I. Area Asi 82100, Benevento, Włochy
Rummo
Marka | Rummo |
Green Dot
Włochy. Pochodzenie pszenicy: UE i spoza UE