LUBELLA
Makaron spaghetti
Najniższa cena: 5,49 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron Rummo to oryginalny włoski makaron, wytwarzany już od 177 lat. Produkowany jest z wysokiej jakości semoliny z pszenicy durum, dzięki której podczas gotowania chłonie mniej wody i pozostaje al dente. Zawiera 14,5% białka na 100g. Makaron podlega wydłużonemu procesowi wyrabiania i jest wytłaczany poprzez formy z brązu, w wyniku czego powstaje sprężysty, nie sklejający się makaron z szorstką, porowatą powierzchnią, idealnie łączącą się z sosem. Nawet po dwukrotnym ugotowaniu lub podgrzaniu zachowuje swój kształt.
semolina z pszenicy durum
Może zawierać soję i gorczycę.
Może zawierać: soję i gorczycę
Zboża zawierające gluten, tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz, kamut lub ich odmiany hybrydowe, a także produkty pochodne
Wymiar liczbowy 500
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torebka |
Waga brutto 506
g
Średnia miara (e)
Makaron spaghetti
Najniższa cena: 5,49 zł
Makaron spaghetti
Najniższa cena: 5,99 zł
17% taniej
Makaron proteinowy spaghetti (z soi i czerwonej fasoli adżuki) bezglutenowy BIO
Najniższa cena: 17,39 zł
Makaron spaghetti pełnoziarniste
Najniższa cena: 9,99 zł
Makaron spaghetti Protein (wysokobiałkowe)
Najniższa cena: 9,99 zł
Makaron bucatini (rurka spaghetti)
Makaron bavette
Makaron spaghettini
Makaron Spaghetti (z semoliny z pszenicy durum)
Makaron Spaghetti No 6 - tradycyjne spaghetti
Makaron spaghetti pełnoziarniste
Makaron spaghetti grossi
Makaron spaghetti
Makaron pełnoziarnisty spaghetti BIO
Makaron Spaghetti Integrale - spaghetti pełnoziarniste
Makaron razowy - spaghetti
Makaron linguine
Makaron spaghetti
Makaron spaghetti bezglutenowy
Makaron spaghetti BIO
Makaron spaghetti bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Makaron spaghetti bezglutenowy
Makaron spaghetti (100% z pszenicy durum)
Makaron spaghetti (100% z pszenicy durum)
Makaron spaghetti w 2 min
Makaron z ryżu brązowego bezglutenowy BIO
Makaron konjac spaghetti bezglutenowy BIO
Makaron spaghetti pełnoziarniste (n. 5)
Makaron Spaghetti bezglutenowe
Makaron linguine
Makaron penne rigate (rurki skośne)
Makaron fusilli (świderki)
Gnocchi ziemniaczane
Makaron linguine
Makaron tagliatelle
Czas gotowania: 11 min. Zalecamy jednak sprawdzenie miękkości makaronu w trakcie gotowania, dopasowując ją do indywidualnego smaku.
Najlepiej spożyć przed: data z tyłu opakowania. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Via Dei Grandi Maestri Pastai, 1 Area ASI 82100, Benevento, Włochy
RUMMO S.p.A, Via Dei Grandi Maestri Pastai, 1 Area ASI 82100, Benevento, Włochy
Rummo
Marka | Rummo |
Makaron produkowany z wysokiej jakości semoliny z pszenicy durum, dzięki której makaron podczas gotowania chłonie mniej wody i pozostaje al dente, czyli półtwardy. Zawiera ponad 14 % białka. Makaron podlega wydłużonemu procesowi wyrabiania według opatentowanej metody Lenta Lavorazione (Powolnego Przetwarzania) i jest wytłaczany poprzez formy z brązu. W wyniku ich zastosowania powstaje sprężysty, niesklejający się makaron z szorstką, porowatą powierzchnią, idealnie łączącą się z sosem.