BARILLA
Makaron spaghetti
Najniższa cena: 3,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron Rummo to oryginalny włoski makaron, wytwarzany już od 177 lat. Produkowany jest z wysokiej jakości semoliny z pszenicy durum, dzięki której podczas gotowania chłonie mniej wody i pozostaje al dente. Zawiera 14,5% białka na 100g. Makaron podlega wydłużonemu procesowi wyrabiania i jest wytłaczany poprzez formy z brązu, w wyniku czego powstaje sprężysty, nie sklejający się makaron z szorstką, porowatą powierzchnią, idealnie łączącą się z sosem. Nawet po dwukrotnym ugotowaniu lub podgrzaniu zachowuje swój kształt.
semolina z pszenicy durum
Może zawierać soję i gorczycę.
Może zawierać: soję i gorczycę
Zboża zawierające gluten, tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz, kamut lub ich odmiany hybrydowe, a także produkty pochodne
Wymiar liczbowy 500
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torebka |
Waga brutto 506
g
Średnia miara (e)
Makaron spaghetti
Najniższa cena: 3,99 zł
Makaron Spaghetti No 6 - tradycyjne spaghetti
Najniższa cena: 3,79 zł
5% więcej
Makaron spaghetti
Makaron Spaghetti (z semoliny z pszenicy durum)
Najniższa cena: 5,35 zł
Makaron spaghetti bezglutenowy
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron kukurydziany spaghetti bezglutenowy 500g
Najniższa cena: 7,99 zł
Makaron spaghetti
Makaron spaghetti w 2 min
Najniższa cena: 5,59 zł
Makaron spaghetti Protein (wysokobiałkowe)
Najniższa cena: 8,99 zł
Makaron spaghetti (100% z pszenicy durum)
Najniższa cena: 6,49 zł
Makaron spaghetti pełnoziarniste z pszenicy durum BIO
Najniższa cena: 8,99 zł
Makaron spaghettini
Makaron bavette
Makaron Spaghetti Integrale - spaghetti pełnoziarniste
Makaron spaghetti grossi
Makaron spaghetti pełnoziarniste
Makaron bucatini (rurka spaghetti)
Makaron spaghetti bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Makaron razowy - spaghetti
Makaron spaghetti
Makaron linguine
Makaron spaghetti BIO
Makaron z ryżu brązowego bezglutenowy BIO
Makaron pełnoziarnisty spaghetti BIO
Makaron spaghetti pełnoziarniste (n. 5)
Makaron spaghetti (100% z pszenicy durum)
Makaron spaghetti bezglutenowy
Makaron spaghetti bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Makaron linguine
Makaron proteinowy spaghetti (z soi i czerwonej fasoli adżuki) bezglutenowy BIO
Gnocchi ziemniaczane
Najniższa cena: 9,99 zł
Makaron penne rigate (rurki skośne)
Najniższa cena: 9,25 zł
Makaron fusilli (świderki)
Makaron linguine
Makaron tagliatelle
Czas gotowania: 11 min. Zalecamy jednak sprawdzenie miękkości makaronu w trakcie gotowania, dopasowując ją do indywidualnego smaku.
Najlepiej spożyć przed: data z tyłu opakowania. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Via Dei Grandi Maestri Pastai, 1 Area ASI 82100, Benevento, Włochy
RUMMO S.p.A, Via Dei Grandi Maestri Pastai, 1 Area ASI 82100, Benevento, Włochy
Rummo
Marka | Rummo |
Makaron produkowany z wysokiej jakości semoliny z pszenicy durum, dzięki której makaron podczas gotowania chłonie mniej wody i pozostaje al dente, czyli półtwardy. Zawiera ponad 14 % białka. Makaron podlega wydłużonemu procesowi wyrabiania według opatentowanej metody Lenta Lavorazione (Powolnego Przetwarzania) i jest wytłaczany poprzez formy z brązu. W wyniku ich zastosowania powstaje sprężysty, niesklejający się makaron z szorstką, porowatą powierzchnią, idealnie łączącą się z sosem.