MIYATA
Makaron Shirataki do woka (z mąki konjac) bezglutenowy
200 g30,95 zł / kg
6,19 zł
Ważny do 10-02-2026
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Doskonały bezglutenowy organiczny makaron z mąki Konjac. Produkt wytwarzany z rośliny Konnyak Glukomannan uprawianej w Chinach i Japonii od tysięcy lat. Zawartość błonnika rozpuszczalnego w wodzie i bardzo niska kaloryczność, sprawiają, że jest on doskonałą alternatywą dla osób dbających o zdrowie i figurę.
Woda, organiczna mąka konjac 3%, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Może zawierać: soję, gorczycę, seler, orzechy w tym migdały, orzeszki ziemne, sezam.
Makaron Shirataki do woka (z mąki konjac) bezglutenowy
Pasta wasabi
Makaron Shirataki udon (z mąki konjac) bezglutenowy